Φιλική ισοπαλία στη Ν. Πολιτεία

ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΙΚΤΗ Κ-16 ΤΗΣ ΕΠΣΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΣΤΡΑΠΗ (3-3)

Δημοσίευση: 15 Απρ 2023 11:40

Ισόπαλο με σκορ 3-3 έληξε το φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο Ν. Πολιτείας ανάμεσα στη Μικτή Κ-16 της ΕΠΣΛ και την τοπική Αστραπή.

Ο αγώνας διεξήχθη στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας της ΕΠΣΛ για την επόμενη φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής ΕΠΟ, η κλήρωση της οποίας θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα. Το α’ ημίχρονο έληξε με σκορ 3-1 για τη Μικτή Κ-16 της ΕΠΣΛ.
Τα γκολ πέτυχαν, από την Αστραπή οι Αθανασόπουλος, Σταθάκος και Καλτσάς, ενώ από την ομάδα της ΕΠΣΛ σκόραραν οι Τσακμάκης και Δαλιός 2.
ΜΙΚΤΗ ΕΠΣΛ Κ-16 (Δ. Τσέτσιλας): Μουλτσιάς, Καραμάνης, Αρσένης, Γκανάτσας, Κουπατσιάρας, Μπιώτης, Δαλιός, Κουτζαηλίας, Σαΐτης, Δάσκαλος, Τσιακμάκης (Καμέας, Πατσιατζής, Μαξακούλης, Καγκελάρης, Κοντογιάννης, Τσιτσώνης).
ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Γ. Καφφές): Θ. Τσιάρας, Νταφόπουλος, Κατσάνος, Δημοβέλης, Σταθάκος, Κολλάτος, Μαξακούλης, Καλτσάς, Αθανασόπουλος, Πάτσιος, Γεωργολόπουλος (Γ. Τσιάρας, Παπάγγελος, Νικολακούλης, Δαβίδης, Ζορμπάς, Βαΐου, Αναστασίου).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass