Στο Πανευρωπαϊκό Taekwon-Do στην Ιταλία η Μυρτώ Κυριαζή

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 17-24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023

Δημοσίευση: 15 Απρ 2023 11:10

Η αθλήτρια του Γ.Σ. Taekwon-Do Λάρισας, Κυριαζή Μυρτώ, μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Taekwon-Do ITF τον Φεβρουάριο του 2023, θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει ως μέλος της Εθνικής Ομάδος στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που θα λάβει χώρα στο Jesolo της Ιταλίας 17-24 Απριλίου 2023.

Η ίδια δηλώνει: «Είναι μεγάλη μου χαρά και ακόμη μεγαλύτερη τιμή να εκπροσωπήσω τη χώρα μας στο εξωτερικό και δεσμεύομαι να δώσω το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων μου, ώστε να ηχήσει ο εθνικός μας ύμνος στο Ευρωπαϊκό στάδιο. Οι προπονήσεις είναι καθημερινές, το λιγότερο κουραστικές, και κάθε αθλητής και αθλήτρια ξέρει ότι χρειάζονται θυσίες. Τα δόγματα του Taekwon-Do, ωστόσο, η ευγένεια, η ακεραιότητα, η επιμονή, ο αυτοέλεγχος και το - πάνω απ' όλα - αδάμαστο πνεύμα είναι αυτά που συνοδεύουν το σώμα και το πνεύμα μας κάθε στιγμή στον δρόμο προς την κορυφή, και πιστεύω πως, αν μένουμε πιστοί σ' αυτές τις αξίες, η νίκη είναι δεδομένη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα των επί χρόνια δάσκαλό μου, Δημήτρη Μπαλαμπάνο, τον προπονητή μου στη Θεσσαλονίκη, Αναστάσιο Ορφανίδη, καθώς και όλους τους προπονητές, φυσιοθεραπευτές και παράγοντες της εθνικής ομάδας, τον χορηγό μου και όσους πιστεύουν σ' εμένα και με στηρίζουν στον δύσκολο δρόμο του πρωταθλητισμού. Εύχομαι σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες καλή επιτυχία σ' ένα πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα με πολλές διακρίσεις και χωρίς τραυματισμούς» κατέληξε η Λαρισαία πρωταθλήτρια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass