Αρωμα ...Εθνικής Ελλάδος στη Λάρισα

*ΈΓΙΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ *ΑΝ.ΘΕΟΣ: Ο ΚΑΜΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑΛΕΝΤΑ- ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ *Κ. ΚΩΝΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΧΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ

Δημοσίευση: 12 Απρ 2023 8:42 | Τελευταία ενημέρωση: 12 Απρ 2023 9:20
Η ΟΜΑΔΑ Κ-14 Η ΟΜΑΔΑ Κ-14

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ. Αλέξανδρος Παπαγεωργίου

Παιδιά που έχουν όνειρα και τα οποία πλαισιώσουν τις Μικτές της ΕΠΣΛ, είχαν την ευκαιρία χθες να πάρουν μέρος στις προπονήσεις προεπιλογής, στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Προγράμματος των Εθνικών Ομάδων.


Προπονήσεις που έγιναν στο γήπεδο της Νεάπολης Α’, παρουσία του κ. Κώστα Κωνσταντινίδη (Τεχνικού Διευθυντή Εθνικών Ομάδων), Αναστάσιου Θέου (Ομοσπονδιακού Προπονητή της Εθνικής Ομάδας Νέων Κ19 ) και Σωτήρη Βίνου (Γυμναστή Προπονητών Εθνικών Ομάδων ).
«Ευχαριστούμε για την παρουσία τους στην πόλη μας των κ.κ. Κωνσταντινίδη, Θέου και Βίνου, δείχνουν πως ενδιαφέρονται και για την επαρχία, ενώ τα παιδιά αποκτούν εμπειρίες, γνωρίζοντας και περιμένοντας να τους δοθούν ευκαιρίες», τόνισε ο …οικοδεσπότης και ενωσιακός προπονητής Δημήτρης Τσέτσιλας.
Ο κ. Κώστας Κωνσταντινίδης, επισήμανε πως «είμαστε σε καλό δρόμο και σκοπός μας είναι να δίνουμε χαρά με την παρουσία μας, ενώ ερχόμενοι στη Λάρισα νιώθουμε ιδιαίτερη ικανοποίηση, διότι είναι μια φιλόξενη πόλη που έχει αναδείξει ταλέντα και παίκτες που έκαναν λαμπρή καριέρα, ενώ στελέχωσαν και με επιτυχία τις Εθνικές Ομάδες».
Από την πλευρά του, ο Ομοσπονδιακός Προπονητής της Εθνικής Ομάδας Νέων Κ-19 κ. Αναστάσιος Θέος, σε δηλώσεις που έκανε στην «Ε», ανέφερε τα εξής:
-Ποιος είναι σκοπός της παρουσίας σας εδώ σήμερα;
«Ήρθαμε για το αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΠΟ, μαζί με τον Τεχνικό Διευθυντή των Εθνικών Ομάδων κ. Κωνσταντινίδη και τον γυμναστή των Εθνικών Ομάδων κ. Σωτήρη Βίνου. Γυρνάμε σε όλη την Ελλάδα που αποτελεί το υγιές κομμάτι και βλέπουμε όλα τα παιδιά σε αυτές τις ηλικίες».
-Η Λάρισας, όπως γνωρίζετε εσείς από παλιά είναι μια αστείρευτη πηγή ταλέντων. Θεωρείτε ότι και πάλι μπορούν να ξεπεταχτούν παίκτες, ώστε να πλαισιώσουν τις ομάδες της πόλης μας, την ΑΕΛ και τον Ηρακλή Λάρισας που αγωνίζονται στη Super League 2 και γενικά να κάνουν καριέρα;
«Φυσικά, ο νομός Λαρίσης έχει δώσει πολλές χαρές και έχουν βγει μεγάλοι παίκτες που αγωνίστηκαν στην ΑΕΛ, σε άλλες μεγάλες ομάδες και στα εθνικά μας συγκροτήματα και πιστεύω ότι είναι από τις πόλεις που όντως θα βγουν και άλλα παιδιά. ‘Άλλωστε γίνεται πολύ καλή δουλειά και στην Ένωση και στις ομάδες, ώστε να βοηθηθούν να εξελιχθούν με την ευχή μας να ενταχθούν στα εθνικά κλιμάκια. Ο κάμπος και η Λάρισα συνεχίζουν να βγάζουν ταλέντα».
- Στις ομάδες της Super League χρειάζεται να υπάρχουν περισσότεροι Έλληνες παίκτες.
Έχει παρατηρηθεί ότι πολλοί Έλληνες έχουν φύγει στο εξωτερικό και πολλοί ξένοι παίζουν στη Super League. Θεωρείτε ότι πρέπει σιγά σιγά να εμπιστευτούν πιο πολύ αυτά τα παιδιά, τους δικούς μας παίκτες;
«Αυτό το πιστεύω πάντα και το έχω σαν φιλοσοφία προπονητική και πρέπει να εμπιστευτούμε τα ελληνόπουλα, απλά και αυτοί να δείξουν ότι ανταποκρίνονται. Θα πρέπει και οι ομάδες να τους δώσουν χώρο και χρόνο και πιστεύω ότι από τη στιγμή που ανταποκρίνονται, θα έχουν μόνο κέρδος. Φυσικά και οι ομάδες όταν θα παίζουν παιδιά που έχουν βγει από τις ακαδημίες θα έχουν όφελος, όπως θα έχουμε και εμείς μεγάλο κέρδος που θα έχουμε στις εθνικές ομάδες παιδιά που θα παίρνουν παραστάσεις στα επαγγελματικά πρωταθλήματα και θα είναι αυτό πολύ σημαντικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο».
*Οι παίκτες που πήραν μέρος στις χθεσινές προπονήσεις, ήταν οι παρακάτω:
Κ-14 (γενν. 2009): Καραστέργιος (Ακαδημία Τυρν.), Τενεκές, Μπουρντένας, Κανάκης, Ντάνας, Τοπουζίδης, Τσανογιάνης (Ατρόμητοι/Θύελλα), Ζτούπης, Παπαδήμας, Τσανούκας, Θάνος (Ηρακλής Λάρ.), Τζάρτας, Βασιλείου, Κωστόπουλος, Αναγνώστου (Ερασ. ΑΕΛ), Ρακιτζόγλου (Νίκη Μιχαήλ), Τουρσουνίδης, Μιχαλόπουλος, Γδούπας (Απόλλων Λάρ, ), Θάνος Φ. (Τύρναβος 2005), Μπαντούλης (Παναγροτικός), Ανυφαντής (Πελασγιώτιδα), Τζιώρας (Προμηθέας), Δέλλας (Ακαδ. Ολύμπικ), Βασιλόπουλος (ΑΕΛ-Κ15).
Κ-15 (γενν. 2008): Μουλτσιάς (Οικονόμος), Νικολακούλης, Σακελλάρης (Αστραπή ΝΠ), Νταφόπουλος, Τσότσος, Ράπτης, Ντούμος, Μπατρακούλης (Ηρακλής Λάρ.), Τσιτσώνης, Χατζούλης, Μετιάζις (Ερασ. ΑΕΛ), Κωστής (Πελασγιώτιδα), Νταφούλης, Τσακνάκης Μιχ, Μπαργιώτας (ΑΕΛ-Κ15), Λάλλας, Μπιτσαράς, Γιαννακόπουλος (Μακρυχώρι), Ευσταθίου (Αιγάνη), Λιανός, Τζουρμακλιώτης (Νίκη Μιχαήλ), Γιούγκα (Απόλλων Λάρ.), Μπενίκης (Δωτιέας Αγιάς), Γαζέτας (Σμόλικας), Χατζόπουλος (Ανθούπολη), Χρυσουλάκης (Ατρόμητοι/ Θύελλα).
*Από πλευράς Δ.Σ. της ΕΠΣΛ, στη Νεάπολη παρευρέθηκαν χθες οι κ.κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης, Γιάννης Γκουτζαμάνης, Δημήτρης Καρκατσέλας, Λευτέρης Γρηγοριάδης, Κωνσταντίνος Μερτζανίδης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass