Συνεχίζονται οι μεγάλες επιτυχίες για την Ειρήνη Ντόβα

Δημοσίευση: 12 Απρ 2023 11:40

Συνεχίζονται οι μεγάλες επιτυχίες και οι διακρίσεις για τον ΑΟ TAE KWON DO Αμπελώνα «ΕΥΖΗΝ» και την αθλήτρια Ειρήνη Ντόβα, που κατέκτησε τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων Ανδρών και Νέων Γυναικών στην κατηγορία -73 κιλά, που διεξήχθη

στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην Αθήνα.
Έπειτα από τρεις αγώνες, σε έναν πολύ δυνατό τελικό, έχασε το χρυσό μετάλλιο κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο, αφού οι διαιτητές δώσανε ισοπαλία με γροθιά και τη νίκη στην Αθηναία αθλήτρια, με αποτέλεσμα 2-1 στους γύρους.
Πολύ καλή εμφάνιση έκανε και η αθλήτρια Τσέτσιλα Δέσποινα στην κατηγορία -57 κιλά που κατέλαβε την 5η θέση μετά από τρεις πολύ δυνατούς αγώνες.
Οι αθλήτριες του Συλλόγου «ΕΥΖΗΝ», αν και 16 χρονών, οι μικρότερες ηλικιακά στο Under 21, κατάφεραν για μια ακόμη φορά να διακριθούν ανάμεσα σε κορυφαίες αθλήτριες και συλλόγους από όλη την Ελλάδα και η Ειρήνη Ντόβα να πάρει την πρόκριση για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Under 21 που θα διεξαχθεί στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας τον Νοέμβριο με το εισιτήριο που κέρδισε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Τουρκίας.
Η πρόεδρος κ. Γκαγκανιάρα Κωνσταντίνα και το διοικητικό συμβούλιο συγχαίρει τις αθλήτριες και τους προπονητές κ.κ. Μπάμπη Ντόβα και Μιχάλη Λάκη για τις συνεχόμενες μεγάλες επιτυχίες των αθλητών του συλλόγου σε πανελλήνιο επίπεδο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass