Στο Δ.Σ. της ΕΠΟ η συντριβή της Εθνικής Νέων από την Ελβετία

Δημοσίευση: 13 Οκτ 2014 15:32 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 18:18

 

Η ντροπιαστική ήττα της Εθνικής Νέων στο φιλικό αγώνα με την Ελβετία με το αδιανόητο 0-10, κατά πάσα πιθανότητα θα σηματοδοτήσει εξελίξεις στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, καθώς το θέμα θα συζητηθεί στο διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας την Τρίτη, 14 Οκτωβρίου. Σε δήλωσή του ο τεχνικός της Εθνικής, Βασίλης Τζαλακώστας, έκανε λόγο για «... απαράδεκτη αγωνιστική συμπεριφορά και έλλειψη πειθαρχίας», αλλά ως ο καθ΄ ύλην αρμόδιος χρεώνεται και το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης. Όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ «το ζήτημα της βαρύτατης ήττας με σκορ 0-10 της Εθνικής Νέων από την αντίστοιχη της Ελβετίας σε φιλικό παιχνίδι θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του δ.σ. της ΕΠΟ την προσεχή Τρίτη 14/10/2014 και σύμφωνα με όσα θα αναφέρονται στη εισήγηση που θα υποβληθεί στα μέλη του συμβουλίου από τους υπευθύνους της αποστολής που είχαν ταξιδέψει στην Ελβετία».

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Τα τέρματα των γηπεδούχων σημείωσαν οι Τράσελ (17΄ , 57΄), Τουρκές (21΄ πεν., 45΄+2), Ζακάρια (30΄), Μπιτίκι (33΄), Χούνζικερ (48΄, 61΄), Ομπερλίν (75΄, 78΄), ενώ η μοναδική καλή στιγμή της Εθνικής, που από το 38ο λεπτό έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Βατουσιάδη, ήταν το δοκάρι του Γιαλαμίδη στο 54΄.

ΕΛΒΕΤΙΑ: Χόφερ, Νγκουγέν (66΄ Γκαρσία), Μπιτίκι, Ελβέντι, Ζακάρια, Χούνζικερ (79΄ Ίτεν), Κούρσνερ, Ντομίνγκες (46΄ Παλιούκα), Τουρκές, Τράσελ (66΄ Ομπερλίν), Μιλοσάβλιεβιτς (79΄ Κλάινερ)

ΕΛΛΑΔΑ: Βασιλειάδης (65΄ Ηλιάδης), Πόζογλου (65΄ Τσολακίδης), Οικονόμου, Βατουσιάδης, Τσιμίκας (46΄ Γιαλαμίδης), Καραχάλιος, Δώνης (66΄ Μπαστακός), Ρούσσος, Αρναούτογλου (55΄ Μηλιώτης), Δεληγιαννίδης (46΄ Σάλιακας), Κουλούρης (46΄ Παπαδόπουλος)

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass