K-16

Συνεχίζει την προέλασή του ο Ηρακλής Λάρισας (1)

Πέρασε και από τη Γιάννουλη κερδίζοντας με 3-1 τη Δήμητρα και διατήρησε το απόλυτο

Δημοσίευση: 09 Απρ 2023 23:00

Ο Ηρακλής Λάρισας (1) είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στον 2ο Όμιλο του πρωταθλήματος Κ-16 και συνέχισε την εντυπωσιακή του πορεία, καταγράφοντας την 11η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια, κερδίζοντας αυτήν τη φορά στο γήπεδο Γιάννουλης την τοπική Δήμητρα με 3-1, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.


Οι «κυανόλευκοι» ήταν πιεστικοί από τα πρώτα λεπτά και στο 10’ είχαν δοκάρι με τον Καμέα, για να φτάσουμε στο 32’, όταν ο Δρόσος με κοντινό πλασέ, ύστερα από φάουλ του Καμέα, πέτυχε το 0-1 (στη φάση αυτήν υπήρξαν διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για οφσάιντ).
Στο 50’ και πάλι ο Δρόσος αυτήν τη φορά με κεφαλιά (ύστερα από φάουλ του Καμέα) διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (0-2), ενώ στο 65’ οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 με το φάουλ του Τσεκούρα, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.
Όμως, ένα λεπτό αργότερα ο Ηρακλής σφράγισε τη νίκη, όταν μετά από έξοχη ατομική ενέργεια και ασίστ του Νταφόπουλου ο Μεσσής διαμόρφωσε το τελικό 1-3.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Αχ. Μανάκας): Κοντογιάννης, Παλάτζας, Τσεκούρας, Μπλιάμπλιας, Γκονέλας, Μανάκας, Φωτιάδης, Τάχος, Αγγελακόπουλος, Καλογιάννης, Τζήκας (Καρκατσέλας, Τσαναχτσίδης, Καραγκούνης, Χατζής).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (1) (Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Ζτούπης Χ., Τσότσος, Αναγνώστου, Δρόσος, Παπαγεωργίου, Δάσκαλος, Πατσιαντζής, Κοτρούτσιος, Μεσσής, Καμέας, Νταφόπουλος (Κουφοζήσης, Μπατρκούλης, Στεργιούλης Φ., Στεργιούλης Ι.).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass