ΑΕΛ: Θέλει διπλό στο Πανθεσσαλικό…

*ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΔΥΝΑΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (14:45)

Δημοσίευση: 07 Απρ 2023 10:30

Του Χρήστου Αρχοντούλη
«Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, Αντσουέ, Αντσουέ...». Το σύνθημα αυτό μας γυρίζει πολλά χρόνια πίσω, στο 2007, όταν η ΑΕΛ του Γιώργου Δώνη αναδείχθηκε Κυπελλούχος Ελλάδος για 2η φορά στην ένδοξη ιστορία της, κερδίζοντας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στον τελικό, τον Παναθηναϊκό, με σκορ 2-1.


Σήμερα και ώρα 14:45 στο ίδιο γήπεδο, οι παίκτες του Παναγιώτη Γκουτσίδη καλούνται να δώσουν χαρά στους χιλιάδες φίλους της αγαπημένης ομάδας μας, κερδίζοντας την τυπικά γηπεδούχο Νίκη Βόλου, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου της Super League 2.
Παιχνίδι που έχει τεράστιο ενδιαφέρον, διότι και οι δύο ομάδες μετά την προχθεσινή ήττα του πρωτοπόρου Πανσερραϊκού από τον ΠΟΤ Ηρακλή με σκορ 2-0 αναθέρμαναν τις ελπίδες για να τερματίσουν στην πρώτη θέση, που οδηγεί στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Οι «βυσσινί» γνωρίζουν πολύ καλά πως στο θεσσαλικό αυτό ντέρμπι συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να κερδίσει αυτός που είναι κατάλληλα προετοιμασμένος, τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά.
Αυτός που θα έχει ηρεμία, θα αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που θα του δοθούν και θα κατέβει στον αγωνιστικό χώρο για να πάρει το αποτέλεσμα, που θα του δώσει το δικαίωμα να ελπίζει.
Η ΑΕΛ είναι πανέτοιμη για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και ο προπονητής θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, που θα παλέψει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης για τη νίκη.
Οι 21 ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή ο τεχνικός των «βυσσινί» Παναγιώτης Γκουτσίδης είναι οι Σουλούκος, Αντωνόπουλος, Καλουτσικίδης, Θ. Παπαγεωργίου, Κοσονού, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης, Κόλα, Πλέγας, Θωμαΐδης, Αντράντα, Κ. Παπαγεωργίου, Νικολιάς, Πεντρόσο, Νίνο, Μαυριάς, Γλυνός, Τσιριγώτης, Νούνιες και Όγκμποε.

ΧΩΡΙΣ ΡΟΧΑΝΟ Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
Ο Αντόνιο Ροχάνο δεν θα είναι στην αποστολή της Νίκης Βόλου για το σημερινό παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής της Super League 2 με αντίπαλο την ΑΕΛ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (14:45). Κανονικά στην αποστολή, ωστόσο, συμπεριλαμβάνονται οι Όσκαρ Σιαφά και Χοσέτε Μιράντα, που έχουν επιστρέψει από τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ισημερινής Γουινέας για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.
Ο τεχνικός Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχει στη διάθεσή του τους παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Μπάγιτς, Μπουργάνη, Κάσσο, Τοπαλίδη, Λογαρά, Ανδρέου, Γρομητσάρη, Δεληζήση, Αναστασίου, Δημητρίου, Κυριακίδη, Μέτσε, Τσουκαλά, Γαβριηλίδη, Παναγιωτίδη, Μιράντα, Ολαϊζόλα, Κρητικό, Τζιώρα, Σιαφά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σε διαφορετικές περιόδους οι Μπάγιτς, Γρομητσάρης, Δεληζήσης και Κρητικός έχουν αποτελέσει στο παρελθόν παίκτες της ΑΕΛ. Στην αντίπερα όχθη, ο Πέτρος Καλουτσικίδης είναι αυτός που έχει φορέσει τη φανέλα της Νίκης Βόλου (ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ) και πλέον αγωνίζεται για τη λαρισινή ομάδα.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Ο ρέφερι Παναγιώτης-Ραφαήλ Τσιάρας, γυμναστής στο επάγγελμα, από την Ένωση Καβάλας, ο οποίος κατάγεται από την Καρδίτσα, κλήθηκε να διαιτητεύσει τον σημερινό αγώνα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ τη σεζόν 2022-2023 στην εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τον ΠΑΟΚ Β’ (11/11/2022) για τη Super League 2, τη σεζόν 2021-2022 στην εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί του Απόλλωνα Πόντου (12/12/2021) για τη Super League 2 και τον εντός έδρας αγώνα της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ Β’ με 0-0 (29/01/2022) για τη Super League 2. Συνεργάτες του θα είναι ο Γιώργος Χριστοδούλου (Ημαθίας) και ο Λάμπρος Σακαλόγλου (Καβάλας), 4ος ο Στέλιος Λεωνίδας (Τρικάλων) και τέλος, παρατηρητής ορίστηκε ο Παναγιώτης Συμεωνίδης από την Ε.Π.Σ. Πιερίας.
*Το φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι από το φιλικό παιχνίδι των δύο ομάδων στο στάδιο Αλκαζάρ, στις 19 Φεβρουαρίου, όπου η ομάδα της Νέας Ιωνίας του Βόλου επικράτησε με 3-1.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass