Νίκη Βόλου-ΑΕΛ: Ελπίδα για έναν...

*ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΠΕΝΤΡΟΣΟ

Δημοσίευση: 06 Απρ 2023 14:00

Η εκτός έδρας ήττα του Πανσερραϊκού από τον ΠΟΤ Ηρακλή με 2-0 αφήνει μια χαραμάδα αισιοδοξίας για άνοδο σε ΑΕΛ και Νίκη Βόλου, με δεδομένο ότι μπορούν να μειώσουν τη διαφορά των δώδεκα και δεκατριών βαθμών αντίστοιχα από την πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα ομάδα των Σερρών.


Στο παιχνίδι που θα γίνει αύριο στις 14.45 στο Πανθεσσαλικό στάδιο, όποιος κερδίσει θα έχει μερικές ελπίδες ανόδου, ενώ η ισοπαλία μάλλον δεν συμφέρει κανέναν και ευνοεί θεωρητικά την ΑΕΛ.
Για το παιχνίδι δεν χωράνε προγνωστικά, αφού και οι δύο ομάδες έχουν ποιοτικούς παίκτες και είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, καθώς προέρχονται κι οι δύο από νίκες. Η ομάδα του Βόλου κέρδισε εκτός έδρας τη Βέροια, ενώ η ΑΕΛ εντός έδρας με περιπετειώδη τρόπο τον ΠΑΟΚ Β’.
Η λαρισινή ομάδα αυτήν τη στιγμή δεν θα έχει στη διάθεσή της τον τερματοφύλακα Θεοδωρόπουλο και τον Μιλτιάδη που είναι τραυματίες, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Πεντρόσο, η μετάθεση του αγώνα, όμως, από τη σημερινή μέρα στην αυριανή αύξησαν τις ελπίδες να αγωνιστεί.
Ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης γνωρίζει ότι η ομάδα του είναι σε καλή κατάσταση, αλλά ξέρει και τις δυσκολίες του αντιπάλου.
Ο ίδιος τόνισε στους παίκτες ότι η αντίπαλη ομάδα είναι καλή και θα πρέπει να τα δώσουν όλα στον συγκεκριμένο αγώνα, ώστε να συνεχίσει η ομάδα να ελπίζει σε άνοδο.
Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της για τις τιμές και τη διάθεση των εισιτηρίων, καθώς και για τη διαδικασία εισόδου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:
Ανατολική κερκίδα: 10 ευρώ.
Σκεπαστή κερκίδα, εκτός επισήμων: 15 ευρώ.
Θύρα επισήμων: 25 ευρώ.
Τα παιδιά, ηλικίας 12 ετών και κάτω, εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν, με απαραίτητη τη συνοδεία τους από κάποιον ενήλικα.
Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου, για τον φίλαθλο κόσμο μας, θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης.
Ο κόσμος θα μπορεί να εισέρχεται στις θύρες του Σταδίου από την πρώτη Πεζογέφυρα, εκτός των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας Gold – VIP και των δημοσιογράφων, οι οποίοι θα μπουν στο γήπεδο από το κεντρικό πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού και θα οδηγούνται στις θέσεις τους ύστερα από σχετική καθοδήγηση των ανθρώπων της ομάδας μας.

Του Σωτ. Κέλλα
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass