Κρίσιμο παιχνίδι για τον Ηρακλή Λάρισας

*ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ AEL FC ARENA ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Κ. (14:45) *ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΙΤΑΙΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΡΤΕΣ

Δημοσίευση: 06 Απρ 2023 13:00

Ματς –φωτιά σήμερα για τον Ηρακλή Λάρισας, ο οποίος θα αντιμετωπίσει στις 14:45 στο AEL FC ARENA, την Αναγέννηση Καρδίτσας, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 (A’ Όμιλος).


Οι «κυανόλευκοι» καταβάλλουν πολύ μεγάλες προσπάθειες προκειμένου η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία και στη σημερινή αναμέτρηση καλούνται να παίξουν δυνατά και πειθαρχημένα, γνωρίζοντας πως ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος, στο να κατακτηθεί ένα βαθμοφόρο αποτέλεσμα.
Ο αντίπαλός τους προέρχεται από ευρεία νίκη επί του Διαγόρα Ρόδου με 4-1 και ασφαλώς ο τεχνικός Χρήστος Χατζηλιάδης που ήταν στην Καρδίτσα, έκανε τον κατάλληλο σχεδιασμό, ώστε νε εξουδετερωθούν τα ατού των φιλοξενουμένων και ο Ηρακλής να κατακτήσει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.
Αν λάβουμε υπόψη τη δυναμικότητα των «κιτρινόμαυρων» και η ισοπαλία δεν μπορεί να θεωρηθεί ως άσχημο αποτέλεσμα, διότι όπως λέει και η λαϊκή ρήση «φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι».
Από αγωνιστικής πλευράς, δεν υπολογίζονται ο Δημήτρης Λίταινας και ο Μιχάλης Γιαννίτσης, οι οποίοι συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες.
Όσον αφορά στον Αλέξανδρο Γκαλίτσιο, αποθεραπεύτηκε μεν από τον τραυματισμό του, αλλά την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει ο προπονητής του εάν χρησιμοποιηθεί η όχι.
Στην αποστολή η οποία συγκροτήθηκε μετά τη χθεσινή προπόνηση, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Φαρμάκης, Παπαγιάννης, Γκουγκούδης, Μπάμης,Γκαλίτσιος, Λαγωνίδης, Μπαλαμώτης, Σούμπασης, Αλτάνης, Χατζής, Bossio, Casas, Χρηστίδης, Λεσάι, Συρεγγέλας, Ζαφειρίου, Κέρυ, Καμπέρης, Ευθυμιάδης, Τασιούλης και Lucas Garcia.

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Με ανεβασμένο ηθικό έρχεται στη Λάρισα η Αναγέννηση Καρδίτσας. Δεν υπολογίζονται ο τραυματίας Σκόνδρας και ο Σταμόπουλος που έφυγε εσπευσμένα για την Πάτρα, καθώς γεννάει η γυναίκα του, ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Βερνάρδου.
Οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», Περικλής Αμανατίδης, είναι οι: Γκέκας, Τσέλιος, Γκαντής,  Δημόπουλος, Γκόλιας, Αλιατίδης, Αναστασόπουλος, Κοζορώνης, Λαγός, Γιάκος, Μπάλλας, Μπούζας, Κορέλας, Θεολόγης, Ζάγγος, Βερνάρδος, Πολίτης, Γκινής, Ελιβέλτο, Μπάτροβιτς και Αθανασιάδης.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Τη σημερινή αναμέτρηση Ηρακλής Λάρισας – Αναγέννηση Καρδίτσας θα διευθύνει ο κ. Μελέτιος Γιουματζίδης (Πέλλας), ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους κ.κ. Νικόλαο Τοροσιάδη, Ευστάθιο Τσεχελίδη (Μακεδονίας), ενώ 4ος θα είναι ο κ. Βασίλειος-Απόστολος Αργυρός (Πέλλας) και παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Ιωάννης Μπλούνας (Φθιώτιδας).

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΒΑΛΕ... ΦΡΕΝΟ ΣΤΟ ΣΕΡΙ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ
Στο Καυταντζόγλειο σταμάτησε το νικηφόρο σερί του Πανσερραϊκού στον Α’ όμιλο της Super League 2. Χάρη σε γκολ του Γιουμπιτάνα με πέναλτι στο 40’ και του Πατράλη με εκπληκτικό σουτ στο 76’, ο Ηρακλής νίκησε 2-0 την ομάδα των Σερρών (σ.σ. είχε δοκάρι στο 87’ σε σέντρα-σουτ του Λυμπεράκη), στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, και την υποχρέωσε στην πρώτη ήττα της-και γενικότερα στην πρώτη βαθμολογική της απώλεια-μετά από δώδεκα διαδοχικές νίκες (13, αν συνυπολογιστεί και το άνευ αγώνα «τρίποντο» απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας).
Στο άλλο χθεσινό παιχνίδι, ένα γκολ του Γιαξή (που είχε μπει ως αλλαγή) στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, διέσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) για τον ΠΑΟΚ Β’ απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου, που είχε κάνει το 0-1 στο 31’ με τον Εσαλό, στο γήπεδο του Μακεδονικού.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2:
Θεσπρωτός-Μακεδονικός    1-1
Αλμωπός Αριδαίας-ΠAO Β’    0-0
ΠΑΟΚ Β’-Απόλλων Πόντου    1-1
ΠΟΤ Ηρακλής-Πανσερραϊκός    2-0
ΣΗΜΕΡΑ
14:45 Ηρακλής Λ.-Αναγέννηση Κ.
ΑΥΡΙΟ
14:45 Νίκη Βόλου-ΑΕΛ
Απόλλων Λάρισας-Βέροια    0-3 α.α.
*Ρεπό: Διαγόρας

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 16 αγώνες)
1. Πανσερραϊκός    43-17 αγ.
2. Αναγέννηση Κ.    31-15 αγ.
3. ΑΕΛ    31
4. Νίκη Βόλου    30
5. ΠΑΟΚ Β’    27
6. ΠΟΤ Ηρακλής    26-15 αγ.
7. Παναθηναϊκός Β’    23-17 αγ.
8. Μακεδονικός    21-17 αγ.
9. Αλμωπός Αριδαίας    21-17 αγ.
10. Διαγόρας    20
11. Απόλλων Πόντου    17-17 αγ.
12. Ηρακλής Λ.    16
13. Βέροια    16
14. Θεσπρωτός    9-17 αγ.
15. Απόλλων Λάρισας    4
* Ο Απόλλων Λάρισας έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass