Κορυφαίος Σύλλογος η Νίκη Λάρισας

*ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ -ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ -ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ

Δημοσίευση: 05 Απρ 2023 13:30

Χρυσή πρόκριση για τις νεάνιδες του Γυμναστικού Συλλόγου Νίκη Λάρισας και είσοδος στην κορυφαία 24άδα για τρεις αθλήτριες του ατομικού σε ένα απαιτητικό 3ήμερο αγώνα υψηλού επιπέδου ανάμεσα σε 24 ομάδες ανσάμπλ και 120 αθλήτριες ατομικού.

Οι αθλήτριες του συλλόγου κατάφεραν με τις επιδόσεις τους τόσο στο ομαδικό πρόγραμμα όσο και στο ατομικό να ανέβουν στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, αναδεικνύοντας ως κορυφαίο τον λαρισινό σύλλογο στην προκριματική φάση του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας-νεανίδων, που διεξήχθη στο Φιλίππειο κλειστό γυμναστήριο Βέροιας. Η ομάδα του ομαδικού- ανσάμπλ με μια όχι και τόσο σταθερή εμφάνιση κατέλαβε τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο και στα δύο προγράμματά της αθροιστικά. Την ομάδα συνέθεσαν οι αθλήτριες Κανιούρα Αγγελική, Καπλάνη Περσεφόνη, Κατσαρού Ευθυμία, Κιούση Μαγδαληνή, Ευσταθίου Παρασκευή και Πορφυρίδου Ελένη όπου θα διεκδικήσουν το βάθρο και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τέλη Απριλίου στην Καλαμάτα. Την πορεία τους για τον τελικό στόχο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κατάφεραν να εξασφαλίσουν και οι αθλήτριες ατομικού Κανιούρα Αγγελική, Κιούση Μαγδαληνή και Καρκαντού Στέλλα καθώς πλαισιώνουν τις 24 καλύτερες αθλήτριες του αγώνα, ενώ αισθητά βελτιωμένες ήταν και οι εμφανίσεις των αθλητριών Αφεντούλη Νεφέλη και Στεργίου Φανή.
* Η διοίκηση συγχαίρει όλο το προπονητικό επιτελείο με τις παλαιότερες και νεότερες προσθήκες στο δυναμικό του και στέκεται αρωγός στην κατάκτηση ακόμη υψηλότερων στόχων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass