Εχασε στο Πολύκαστρο ο Ηρακλής Λάρισας

Χθες από τον Απόλλωνα Πόντου με 1-0

Δημοσίευση: 03 Απρ 2023 11:40

Σε αγώνα για τη 17η αγωνιστική (Α' Όμιλος) της Super League 2 ο Ηρακλής Λάρισας γνώρισε την ήττα στο Πολύκαστρο από τον Απόλλωνα Πόντου, με σκορ 1-0.


Ένα αποτέλεσμα που οδήγησε και πάλι τους «κυανόλευκους» στην επικίνδυνη ζώνη και ευτυχώς η Νίκη Βόλου κέρδισε στη Βέροια 2-0, διότι σε διαφορετική περίπτωση, τα πράγματα θα γινόταν ακόμα πιο δύσκολα.
Αυτή η εβδομάδα, πάντως, αναμένεται πως θα είναι καθοριστική για την εξέλιξη του πρωταθλήματος, αφού ο Ηρακλής πριν το Πάσχα θα αγωνιστεί την Πέμπτη 6 Απριλίου στο AEL FC ARENA με την Αναγέννηση Καρδίτσας και μετά από τρεις ημέρες στη Ρόδο με τον τοπικό Διαγόρα (Κυριακή 9 Απριλίου).
Κατά τα άλλα, το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα της Λάρισας, αφού πριν καλά καλά συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο σημειώθηκε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης για τον Απόλλωνα Πόντου.
Συγκεκριμένα, ο Εσαλό στο 9' σκόραρε με κοντινό πλασέ και αυτό ήταν και το γκολ που έδωσε τους τρεις βαθμούς στους γηπεδούχους.
Ο Ηρακλής παρότι προσπάθησε, κυρίως στην επανάληψη, και είχε την κατοχή της μπάλας, δεν δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες για γκολ.
Στο πρώτο μέρος ο Κέρι είδε την μπάλα να περνάει δίπλα από την εστία του Πίτκα στα πρώτα λεπτά του ματς και στην επανάληψη ο Λίταινας είχε ένα καλό σουτ που, όμως, δεν βρήκε δίχτυα.
Διαιτητική τριπλέτα: Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Τακίδης (Κιλκίς), ο οποίος είχε συνεργάτες τους κ. Στεφανής (Καρδίτσας) και Μινούδης (Πιερίας).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Δαλιανόπουλος Μουμίν, Ντοναλντόνι, Κωστίκα (65' Φωκαϊδης), Καλογέρης, Αμαραντίδης, Τσαγκαλίδης, Ντιαλόσι, Λαμπίρης, Εσαλό (75' Κόντσι Καρντόζο).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρήστος Χατζηλιάδης): Φαρμάκης, Γιαννίτσης, Γκουγκούδης, Καμπέρης (86' Λεσάι), Λαγωνίδης, Χατζής, Μπόσιο (86' Συρεγγέλας), Τασιούλης (72' Χριστίδης), Κέρι, Λίταινας, Κάσας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass