Γκολ αγάπης για τη μικρή Αρετή…

Α.Ο. ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΙΣΟΠΑΛΟΙ 2-2

Δημοσίευση: 02 Απρ 2023 12:15

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ. Βαγγέλης Κουσιώρας
Τα ματάκια της μικρής Αρετής στην αγκαλιά του πατέρα της, αρχηγού της Νεάπολης Νίκου Μανώλη, έδειχναν πως νιώθει ασφάλεια και θα βγει στο τέλος νικήτρια από τον δικό της αγώνα που καλείται να δώσει, για να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.


Και βέβαια δεν θα είναι ποτέ μόνη της, γιατί οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Νεάπολης θα βρίσκονται συνεχώς δίπλα της και εκείνοι του Τοξότη, διότι σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα σαν τον χθεσινό που έγινε στο γήπεδο της Νεάπολης, μπορεί να ήταν για το πρωτάθλημα της Γ' τοπικής κατηγορίας, όμως δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι.
Το τελικό 2-2 άλλωστε που έχει πολύ μικρή σημασία, είναι απλά ένα αποτέλεσμα και τίποτα παραπάνω.
Η Αρετούλα με τις ευχές όλων των Λαρισαίων που ευαισθητοποιήθηκαν μετά τη γνωστοποίηση στην «Ε» της περιπέτειας του μικρού κοριτσιού, θα μεταβεί στο εξωτερικό με σκοπό να επιστρέψει νικήτρια και όταν μεγαλώσει, θα της διηγούνται οι γονείς της, τη μεγάλη αυτή περιπέτεια που πέρασε.
Για την ιστορία να αναφέρουμε πως ο Νάτσιος στο 17' με σουτ έκανε το 0-1, ο Ορέστης Γαρυφαλλόπουλος που δεν ξεχνά την παλιά του …τέχνη, με απευθείας φάουλ στο 30' έκανε το 1-1 και στο 45' με κεφαλιά, έκανε προσωρινά την ανατροπή (1-2).
Στο 1' των καθυστερήσεων (90' +1), ο Πατέρας με κεφαλιά, ισοφάρισε στο τελικό 2-2.
Καλή η διαιτησία του κ. Γκάγκα, ο οποίος είχε συνεργάτες τους κ.κ. Σούλη, Αναγνωστόπουλο.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΝΕΑΠΟΛΗ: Λιούτας, Ξανθόπουλος, Κρέτσης, Βαενάς, Ζάρρας, Μπουχλαριώτης, Ζαφειράκης Ν., Γαρυφαλλόπουλος, Ζαφειράκης Χ., Μανώλης, Μπούνα (Σιαμπάνης, Τσουγκουρίδης), ενώ στον πάγκο ήταν και οι Παρασχάκης, Παλάσκας, Τζήκας, Δουβλέκας, Βούλκος.
ΤΟΞΟΤΗΣ: Ράιδος, Αλίκο, Γκαμπούρας, Λιάκος, Σπηλιώτης, Τσακνάκης, Παπατζήκος, Μελανός, Νάτσιος, Πλης, Κιόσα (Μόσιος, Πατέρας), ενώ στον πάγκο ήταν και οι Μπάρδας, Γκουγκουλής


*Μπορεί να μην έπαιξε ο Χάρης Μητσιάκος με την ομάδα της Νεάπολης, όμως παραμένει ένας άνθρωπος που έχει ευαισθησίες και ειδικά στη συγκεκριμένα περίπτωση που έκανε πολλά, με την ταπεινότητα που τον διακρίνει δεν θέλησε να αναφερθεί ακόμη ούτε και το όνομά του…
Η οικογένειά του όμως και το σώμα που υπηρετεί, πρέπει να είναι πολύ υπερήφανοι για τον Χάρη, που με το ήθος του αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.
*Παρόντες στη Νεάπολη ήταν και ο ταμίας της ΕΠΣΝΛ Παντελής Τσακίρης, με τον ενωσιακό προπονητή Δημήτρη Τσέτσιλα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass