Επικίνδυνη έξοδος για τον Ηρακλή Λάρισας

ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ (14:45) - ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΚΑΛΙΤΣΙΟΣ

Δημοσίευση: 02 Απρ 2023 11:30

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι θα δώσει σήμερα και ώρα 14:45 ο Ηρακλής Λάρισας, ο οποίος δοκιμάζεται στο δημοτικό γήπεδο Πολυκάστρου, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πόντου, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του Α' Ομίλου, της Super League 2.


Οι «κυανόλευκοι» της Λάρισας θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, γνωρίζοντας βέβαια πως σε τέτοια ματς χρειάζεται να γίνεται κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο, να υπάρχει και τύχη, αλλά και αντικειμενική διαιτησία.
Κυρίως το τελευταίο παίζει σημαντικό ρόλο, διότι οι ποδοσφαιριστές μπορεί να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στον αγωνιστικό χώρο, όμως αν τα σφυρίγματα είναι σε βάρος τους, τότε δύσκολα θα καταφέρουν να πάρουν, έστω και έναν βαθμό.
Σε κάθε περίπτωση, ο Ηρακλής θα πάει στο Πολύκαστρο για να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα και προετοιμάστηκε κατάλληλα, για να ξεπεράσει αυτό το εμπόδιο.
«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, δεν υπάρχουν πλέον εύκολα ματς και τα παιδιά γνωρίζουν πολύ καλά πως μέχρι το τέλος μας περιμένουν πολλές και σκληρές μάχες», τόνισε ο τεχνικός Χρήστος Χατζηλιάδης.
Από αγωνιστικής πλευράς, ο κεντρικός αμυντικός Αλέξανδρος Γκαλίτσιος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού από τον αγώνα με την ΑΕΛ και θα είναι μια σημαντική απώλεια, για το λαρισινό σωματείο.
Αντίθετα, επανέρχονται οι Καμπέρης, Τασιούλης που αποθεραπεύτηκαν, όπως επίσης και ο Μπάμης, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.
Στην αποστολή που από χθες το απόγευμα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, συμπεριλήφθησαν από τον τεχνικό Χρήστο Χατζηλιάδη, οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Φαρμάκης, Παπαγιάννης, Γκουγκούδης, Μπάμης, Γιαννίτσης, Λαγωνίδης, Μπαλαμώτης, Σούμπασης, Αλτάνης, Χατζής, Λίταινας, Bossio, Casas, Χρηστίδης, Λεσάι, Συρεγγέλας, Ζαφειρίου, Κέρυ, Καμπέρης, Ευθυμιάδης, Τασιούλης και Lucas Garcia.

 

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Το σημερινό παιχνίδι ανάμεσα στον Απόλλωνα Πόντου και τον Ηρακλή Λάρισας, θα διευθύνει ο Γεώργιος Τακίδης από την Ένωση Κιλκίς, συνεργάτες του θα είναι οι κ. Γεώργιος Στεφανής (Καρδίτσας), Ιωάννης Μινούδης (Πιερίας), 4ος ο Απόστολος-Βασίλειος Αργυρός (Πέλλας) και παρατηρητής Διαιτησίας ο κ. Γεώργιος Φωτιάδης (Σερρών).

 

ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 2-0
Πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, ο Πανσερραϊκός επιβλήθηκε με 2-0 του Αλμωπού Αριδαίας στις Σέρρες, διευρύνοντας ακόμα περισσότερο το νικηφόρο σερί του.
Στο άλλο χθεσινό ματς για τη 17η αγωνιστική της Super League 2, Παναθηναϊκός Β’ και Θεσπρωτός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στο ΟΑΚΑ.
Στις Σέρρες, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 27’ με κεφαλιά του πολύπειρου κεντρικού αμυντικού Τάσου Αυλωνίτη, ενώ εννέα λεπτά μετά ο Ανδρέας Κατσαντώνης είδε την προσπάθειά του να σταματάει στο δοκάρι. Εν τέλει, η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη βρήκε και δεύτερο γκολ στο 70’, αυτή τη φορά με σουτ του Αχμέντ Σαϊντ.
Στο Ολυμπιακό Στάδιο, κι αφού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γιάννη Κυράστα, ο Παναθηναϊκός Β’ στέρησε από τον Θεσπρωτό δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία. Η ομάδα της Ηγουμενίτσας προηγήθηκε με τον Θόδωρο Μίγγο στο 29’, ωστόσο πέντε λεπτά πριν το φινάλε ο Χρήστος Αλμπάνης ισοφάρισε στο τελικό 1-1 για το «τριφύλλι».


ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(17η αγωνιστική)
ΑΕΛ-ΠΑΟΚ Β’    3-2
Πανσερραϊκός-Αλμωπός     2-0
Παναθηναϊκός Β’-Θεσπρωτός    1-1
ΣΗΜΕΡΑ
14:45 ΝΠΣ Βέροια-Νίκη Βόλου
14:45 Απόλλων Πόντου-Ηρακλής Λ.
Μακεδονικός-Απόλλων Λάρ.    3-0 ά.α.
ΑΥΡΙΟ
14:45 Αναγέννηση Κ.-Διαγόρας Ροδου
*Ρεπό: ΠΟΤ Ηρακλής


Η ΒAΘΜΟΛΟΓΙΑ (17η αγωνιστική)
1. Πανσερραϊκός    43-16 αγ.
2. ΑΕ Λάρισας    31-16 αγ.
3. Αναγ. Καρδίτσας    28-14 αγ.
4. Νίκη Βόλου    27-15 αγ.
5. ΠΑΟΚ Β’    26-15 αγ.
6. ΠΟΤ Ηρακλής    23-14 αγ.
7. Παναθηναϊκός Β’    22-16 αγ.
8. Διαγόρας    20-15 αγ.
9. Αλμωπός Αριδαίας    20-16 αγ.
10. Μακεδονικός    17-15 αγ.
11. Ηρακλής Λάρισας    16-15 αγ.
12. Βέροια    13-14 αγ.
13. Απόλλων Πόντου    13-15 αγ.
14. Θεσπρωτός    8-16 αγ.
15. Απόλλων Λάρισας    4-14 αγ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass