K-14

Νίκη και κορυφή για την Ακαδ. Ολύμπικ

*ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΜΕ 4-2 ΤΗΣ ΑΕΛ (2)

Δημοσίευση: 02 Απρ 2023 15:10

Νίκη που τη φέρνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 2ου Ομίλου του πρωταθλήματος Κ-14 πέτυχε χθες η Ακαδ. Ολύμπικ με 4-2 επί της ΑΕΛ (2) για τη 10η αγωνιστική της διοργάνωσης.


Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και ουσιαστικά έθεσαν τις βάσεις για τη νίκη στο α’ ημίχρονο. Μόλις στο 4’ ο Κορονάτσε, με ωραίο τελείωμα ύστερα από σέντρα του Ντανούσι, άνοιξε το σκορ, ενώ στο 15’ ο Δέλλας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Στο 22’ ο Ντανούσι με πέναλτι (το κέρδισε ο Δέλλας) ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0, ενώ στο 25’ ο Τζιότζιος είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 29’ ο Ντανούσι μετά από ασίστ του Αδαμόπουλου έγραψε το 4-0 με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.
Στην επανάληψη η ΑΕΛ (2) μείωσε σε 4-2 με δύο τέρματα του Μπόλη στο 50’ (με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή) και στο 55’ (με κοντινό σουτ) αντίστοιχα, ενώ στο 67’ ο Τσιρογιάννης είχε δοκάρι για τους νικητές.
ΧΑΡΑΥΓΗ/ΑΚΑΔ. ΟΛΥΜΠΙΚ (Δ. Κουκουλιαύκας-): Λιούπης, Κουρδής Ι., Γεωργιάδης, Ντόντος, Μπουτζέτης, Αδαμόπουλος, Ψυμούλης, Τζιότζιος, Δέλλας, Ντανούσι, Κορονάτσε (Κουρδής Δ., Τσίντζιρας, Χατζής Δ., Παππάς, Αβραμούλης, Χατζής Φ., Δογάνης, Τσιρογιάννης, Παρούσης).
ΑΕΛ (2) (Κ. Γούλας): Ζιώγας, Κασκάνης, Ιωσηφίδης, Μπεντάι, Νάτσιος, Γκόβαρης, Μπόλης, Παπακωνσταντίνου, Γκέκας, Βελετάνης, Πλατής (Αθανασόπουλος, Παπαδημητρίου, Μαγγάρας, Χαράμης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass