ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΣΤΗ «ΜΑΧΗ» ΤΗΣ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Φοίνικας: Νέα κατηγορία, «νέο» γήπεδο

Δημοσίευση: 11 Οκτ 2014 20:40 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 18:15

 

Του Κ. Γκιάστα

Σε μια καινούρια κατηγορία και από ένα σχεδόν… καινούριο γήπεδο ξεκινάει τη φετινή του προσπάθεια ο Φοίνικας. Η λαρισινή ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της θα παίξει στη Β’ Εθνική κατηγορία και αύριο  στις 17.00 στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής θα υποδεχθεί στο κλειστό του Αλκαζάρ τους Μαχητές Δόξας Πεύκων. Οι «μελανόλευκοι» για πρώτη φορά θα χρησιμοποιήσουν το συγκεκριμένο κλειστό ως έδρα και μάλιστα θα το χαρούν ιδιαίτερα αφού πριν από λίγο διάστημα ξεκίνησε η ανακαίνισή του με ενέργειες της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Αρχικά έγιναν παρκέ και κερκίδες ενώ στη συνέχεια τα έργα θα προχωρήσουν σε αποδυτήρια και άλλους κλειστούς χώρους. Σαφώς και είναι μια ευκαιρία για τους Λαρισαίους φιλάθλους να απολαύσουν τόσο την ομάδα όσο και τον ανακαινισμένο αυτό χώρο στον οποίο κατά το παρελθόν έχουν γράψει «χρυσές» σελίδες τόσο ο ΓΣΛ όσο και η Ολύμπια.

Ο φετινός Φοίνικας δεν διαφέρει πάρα πολύ από την περισινή ομάδα. Προπονητής παρέμεινε ο Θρασύβουλος Λιάγκας που έχει για βοηθό και τον Θοδωρή Κουτρούλη.

Από πλευράς μεταγραφών αποκτήθηκαν οι: Παπακώστας, ο Τσιαβές, Μαγρίζος. Ο βασικός κορμός από τους Λεπενιώτη, Παπαχρήστο, Αθανασόπουλο, Τσιαμπαλή, Περρωτή και Γοργόλη έμεινε ο ίδιος ενώ στην μεγάλη ομάδα ήρθαν και οι νεαροί Μόσιαλος, Κολλάτος, Στεργιούλης.

Αγωνιστικά ο Φοίνικας ως νεοφώτιστος αυτό που θέλει να εκμεταλλευτεί είναι τον παράγοντα έδρα και θα προσπαθήσει να το κάνει από σήμερα κι όλας. Απέναντί του ωστόσο έχει μια πολύ καλή ομάδα τους Μαχητές Δόξας Πεύκων.

Για το σημερινό ματς μίλησε στην «Ε» ο προπονητής Θρασύβουλος Λιάγκας που τόνισε τα εξής: «Σαφώς και είναι μια σπουδαία στιγμή για το σύλλογο το συγκεκριμένο παιχνίδι. Για πρώτη φορά ο Φοίνικας θα παίξει στη Β’ Εθνική και θα προσπαθήσουμε αυτό να το συνδυάσουμε με νίκη. Γνωρίζουμε όμως πως κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν θα είναι αφού οι Μαχητές είναι ένα σύνολο με περισσότερες παραστάσεις από εμάς και πιο δουλεμένο στην κατηγορία. Εμείς όμως από την πλευρά μας έχουμε κάνει ότι καλύτερο μπορούμε για να κερδίσουμε. Θέλω να επισημάνω πως σ αυτήν την πρώτη αγωνιστική αλλά και σε όλο το πρωτάθλημα έχουμε πραγματικά ανάγκη τη στήριξη του λαρισινού κοινού που έχει δείξει ότι αγαπάει το άθλημα. Στο Φοίνικα γίνεται μια πολύ σοβαρή προσπάθεια και ελπίζουμε να φανεί στο γήπεδο».

Προβλήματα δεν υπάρχουν καθόλου και έτσι οι: Λεπενιώτης, Αθανασόπουλος, Γοργόλης, Παπαχρήστος, Μαγρίζος, Τσιαβές, Περρωτής, Στεργιούλης, Παπακώστας, Τσιαμπαλής, Μόσιαλος και Κολλάτος θα είναι στη διάθεση του προπονητή.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΧΑΝΘ 17.00 ΧΑΝΘ - Κομοτηνή Παργιανόπουλος - Τσουμαχίδης (Κυμιατζής)

Αργους Ορεστικού 17.00 Αργος Ορεστικό - Αργοναύτης Παπαγερίδης - Ντούρας (Βόντζας)

Σιδ.Σταθμού 17.00 Πιερικός  Αρχ. - Ευρώπη Πευκ. Σιμητόπουλος - Κοϊμτζόγλου (Σάμαλης)

ΕΑ Πατρών 17.00 Προμηθέας - Αίας Ευόσμου Ζακεστίδης - Μηλαπίδης (Σοφιανοπούλου)

Αλκαζάρ 17.00 Λαρ. Φοίνικας - Μαχητές Δόξα Π. Παπαδόπουλος Θ. - Τσιαπλής (Παπαδημητρίου)

Παλαμά 17.00 Τιτάνες Παλαμά - Ανατόλια Παπανικολάου - Κατωτικίδης (Τέγα)

Ευμοίρου 17.00 Ασπίς Ξάνθης - Στρατώνι Θεοδώρου - Τσιρτσιμάλης (Σαλικίδης)

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass