Λαρισινό ντέρμπι στο AEL Fc Arena

*ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΘΑ ΤΕΘΟΥΝ ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΑΕΛ (14.45)

Δημοσίευση: 25 Μαρ 2023 12:00

Του Σωτ. Κέλλα
Πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου στο πρωτάθλημα της Super League 2 και στο AEL Fc Arena στις 14.45 θα διεξαχθεί λαρισινό ντέρμπι μεταξύ του Ηρακλή Λάρισας και της ΑΕΛ, σε ένα παιχνίδι όπου οι δύο ομάδες υπόσχονται καλό θέαμα, αλλά έχουν διαφορετικούς στόχους.


Ο Ηρακλής Λάρισας θέλει την παραμονή, μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες, είναι σε καλή κατάσταση και ο προπονητής Χρήστος Χατζηλιάδης ζήτησε από τους παίκτες να δείξουν το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο.
Από τη στιγμή που τον Δεκέμβριο προστέθηκαν στην ομάδα οι Χατζής, Λίταινας, Γκαρσία, Κέρι, Γιαννίτσης και Γκουγκούδης υπάρχει μια σαφώς βελτιωμένη εικόνα των γηπεδούχων και η παραμονή στην κατηγορία είναι προ των πυλών.
Πιθανή ενδεκάδα θα είναι οι: Φαρμάκης, Γκαλίτσιος, Κάσας, Γκαρσία, Χατζής, Λίταινας, Γκουγκούδης, Γιαννίτσης, Τασιούλης, Κέρι και Καμπέρης.
Στην ΑΕΛ οι δύο συνεχόμενες ήττες και η απώλεια ουσιαστικά της ανόδου έχει αναγκάσει τον νέο τεχνικό Παναγιώτη Γκουτσίδη να ρίξει το βάρος στην ψυχολογία των παικτών και στην ανύψωση του ηθικού. Ζήτησε να βρούνε, όσο δύσκολο κι αν είναι, τον πραγματικό τους εαυτό και να προσπαθήσουν να παίξουν αντάξια με το όνομα της φανέλας της ομάδας.
Στη διάθεση του προπονητή δεν θα είναι οι τραυματίες Θεοδωρόπουλος, Γαρουφαλλιάς και Μαξιμένκο. Το βέβαιο είναι ότι θα υπάρχει «φρεσκάρισμα» στην ενδεκάδα και μάλλον θα ξεκινήσουν το παιχνίδι ο Θανάσης Παπαγεωργίου (τι ειρωνεία, όταν ήταν εκτός πλάνων της προηγούμενης τεχνικής ηγεσίας, του ζήτησαν να πάει στον Ηρακλή Λάρισας δανεικός...) και ο Νίνο που ήταν πολύ καλός στο τελευταίο παιχνίδι στη Ρόδο με τον Διαγόρα Ρόδου.
Πιθανή ενδεκάδα θα είναι οι: Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης, Μαϊδανός, Θωμαΐδης, Πλέγας, Κ. Παπαγεωργίου, Πεντρόσο, Όγκμποε και Νικολιάς.
Υπενθυμίζουμε ότι οι τιμές των εισιτηρίων είναι: Θύρες 6, 7, 8 (Ανατολικές Θύρες) 5 ευρώ και θύρες 16, 17, 18 (Δυτικές Θύρες) 10 ευρώ.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Ο ρέφερι Μάριος Σιντόρης, από τον Σύνδεσμο Θεσπρωτίας, θα διαιτητεύσει το λαρισινό ντέρμπι στις 14:45 στο AEL FC ARENA. Βοηθοί του ορίστηκαν ο Άγγελος Ζήρδας (Δράμας) και ο Θανάσης Δέλλιος (Πέλλας). Τέταρτος θα είναι ο Στέλιος Λεωνίδας (Τρικάλων) και τέλος παρατηρητής ορίστηκε η Στέλλα Γκόγκου από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΛΜΩΠΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
Ο Αλμωπός «έσβησε» τις ελπίδες του Ηρακλή να διεκδικήσει άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, καθώς τον νίκησε 2-0 στην Αριδαία, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 16ης αγωνιστικής, στον Α’ Όμιλο της Super League 2. Οι γηπεδούχοι με τέρματα των Πέττα (28΄) και Σουλιώτη (88΄) εξασφάλισαν μία σημαντική νίκη, στην προσπάθειά τους να παραμείνουν στην κατηγορία, και άφησαν τον «Γηραιό» στο -14 από την κορυφή (ουσιαστικά η διαφορά είναι 11 β., αφού ο Ηρακλής θα πάρει το «τρίποντο» από τη διακοπείσα αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λάρισας).
Αναλυτικά η 16η αγωνιστική Α’ Όμιλος:
Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023
Αλμωπός Αριδαίας - Π.Ο.Τ. Ηρακλής 2-0
Κυριακή 26 Μαρτίου 2023
14:45, Διαγόρας Ρόδου - Απόλλων Πόντου
14:45, Ηρακλής Λάρισας - ΑΕΛ
14:45, Νίκη Βόλου - Μακεδονικός
14:45, Θεσπρωτός - Πανσερραϊκός
Απόλλων Λάρισας - Παναθηναϊκός Β’ 0-3
Ρεπό: Αναγέννηση Καρδίτσας
* Ο αγώνας ανάμεσα στις ΠΑΕ ΠΑΟΚ Β’ – ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ αναβάλλεται λόγω συμμετοχής των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Β’ σε αγώνες ελληνικών εθνικών ομάδων και θα ορισθεί με νεότερο έγγραφο της διοργανώτριας.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 14 αγώνες)
1. Πανσερραϊκός 37
2. Αναγ. Καρδίτσας 28
3. ΠΑΟΚ Β’ 26
4. ΑΕ Λάρισας 25
5. Νίκη Βόλου 24
6. Π.Ο.Τ. Ηρακλής (13 αγ.) 23
7. Παναθηναϊκός Β’ 21 - 15 αγ.
8. Διαγόρας Γ.Σ. 20
9. Αλμωπός Αριδαίας 20 – 15 αγ.
10. Μακεδονικός 17
11. Ηρακλής Λάρισας 16
12. Βέροια Ν.Π.Σ. 13
13. Απόλλων Πόντου 10
14. Θεσπρωτός Α.Σ. 7
15. Απόλλων Λάρισας (13 αγ.)4
Ο Απόλλων Λάρισας, από τον οποίο έχουν αφαιρεθεί έξι βαθμοί, έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και όλοι οι αγώνες του μετά τη 15η αγωνιστική κατακυρώνονται υπέρ της αντιπάλου ομάδας με σκορ 3-0.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass