Σεμινάριο και αγώνες Kyokushindo

ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Δημοσίευση: 24 Μαρ 2023 11:51

Με τους διασυλλογικούς φιλικούς αγώνες παίδων έληξε στην Καρδίτσα το τρίπτυχο Μαρτίου στις πολεμικές τέχνες και το Kyokoshindo για τους συλλόγους της Λάρισας, ενώ παράλληλα το πρόγραμμα περιλάμβανε σεμινάριο νέων τεχνικών από τον παγκόσμιο αρχηγό του αθλήματος Hagen

Behboudi 9 Dan, εξετάσεις μαύρης ζώνης και Dan για πέντε αθλητές.
Με επιτυχία διοργανώθηκε και το 3ο Σεμινάριο Kyokushindo -λίγες ημέρες νωρίτερα-, με τη συμμετοχή εκατό και πλέον αθλητών από συλλόγους της Λάρισας και της Κατερίνης, το οποίο παρακολούθησε πλήθος κόσμου.
Ο κ. Hagen Behboudi δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος από τον Hanshi Απόστολο Πλιάτσικα 7 Dan, τόσο για την προσφορά του στο άθλημα και τις δυνατότητές του όσο και για την εμμονή του για την ανάπτυξη του στιλ. Μάλιστα, δύο φορές τον αποκάλεσε «Ηρακλή», ενώ προέτρεψε τους παρευρεθέντες να τον χειροκροτούν επί 6 λεπτά! Στο σεμινάριο οι αθλητές εντυπωσίασαν τον κ. Hagen, που εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του από την τεχνική τους και τους ζήτησε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αγάπη για το άθλημα.
Την ίδια μέρα, πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις αθλητών των κ. Κώστα Πουτσιάκα, «Fighters Academy», και Γιώργου Πλιάτσικα, «Α.Σ. Κέντρο Δύναμης», οι οποίοι έδειξαν εξαιρετική φυσική κατάσταση και τεχνική κατάρτιση. Οι Χρήστος Δομούζης, Πασχάλης Τόλιας, Δήμητρα Γελαγιώτη, Κωνσταντίνος Τσιλίγγας και Γιάννης Κατσιούλας έπαιξαν με πάθος και δύναμη με 4 αντιπάλους για 30 λεπτά, ένας εναντίον τεσσάρων και κέρδισαν επάξια τα Dan τους.
Ο κ. Hagen Behboudi τόνισε χαρακτηριστικά ότι δεν έχει ξαναδεί τόσο καλή τεχνική κατάσταση σε άλλες χώρες, ευχαρίστησε τους προπονητές Γεώργιο Πλιάτσικα και Κωνσταντίνο Πουτσιάκα και τον αρχηγό Ευρώπης κ. Απόστολο Πλιάτσικα για το έργο τους, δίνοντας την είδηση ότι μπορεί το παγκόσμιο πρωτάθλημα να γίνει πλέον στην Ελλάδα.
Με λίγα λόγια, το Kyokushindo είναι ένα άθλημα με απόλυτη ελευθερία κινήσεων πάνω-κάτω, προσφέρει θέαμα και εντυπωσιάζει τους πάντες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass