Εντυπωσιακός στο Βέλγιο ο Α.Σ. Taekwondo Λάρισας

ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ 1 ΑΡΓΥΡΟ ΚΑΙ 2 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟ «BELGIAN OPEN TAEKWONDO G2»

Δημοσίευση: 24 Μαρ 2023 11:50

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του Α.Σ. Taekwondo Λάρισας στο «Belgian open Taekwondo G2», στην πόλη Λόμελ του Βελγίου.


Ο λαρισινός σύλλογος έλαβε μέρος με 8 αθλητές και αθλήτριες σε ένα από τα πιο δυνατά G2 των τελευταίων χρόνων, με συμμέτοχη 1.500 αθλητών και αθλητριών και πολλές Εθνικές ομάδες από όλο τον κόσμο, κατακτώντας 1 αργυρό και 2 χάλκινα μετάλλια. Συγκεκριμένα, το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Γεώργιος Ζμπήτας στην κατηγορία -65 Cadet male και τα χάλκινα μετάλλια η Χριστιάνα Ιακωβάκη στην κατηγορία -59 Cadet female και ο Ευριπίδης Βουργανάς στην κατηγορία -73 Junior male.
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι Κωνσταντινιά Παπατριανταφύλλου, Μακρίνα Ντζουβάρα, Κυριακή-Νεφέλη Ταμπορούδη, Γεώργιος Σούπας και Λάζαρος-Μάριος Γκουτζουρέλας, οι οποίοι, όμως, έμειναν εκτός μεταλλίων.
Η διοίκηση του συλλόγου συνεχάρη τους αθλητές και τις αθλήτριες για την αγωνιστική τους εικόνα και τις επιτυχίες που κατέγραψαν, τον head coach Απόστολο Ιακωβάκη 7ο Dan, τον δάσκαλο Αθανάσιο Τριανταφύλλου 4ο Dan, καθώς και τους επιστημονικούς συνεργάτες για την εξαιρετική δουλειά τους στο κομμάτι που τους αναλογεί.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass