Εχασε στο γήπεδο, κερδίζει το ματς στα χαρτιά...

*Η Κ-14 ΤΗΣ ΕΠΣΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΜΕ ΣΚΟΡ 1-0 *ΥΠΕΒΑΛΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣΚ

Δημοσίευση: 23 Μαρ 2023 11:45
*Μαθητές και μαθήτριες από το ΚΔΑΠ «Πρόσβαση» φωτογραφήθηκαν  με τις ομάδες και χάρηκαν βλέποντας τους δύο ποδοσφαιρικούς αγώνες. *Μαθητές και μαθήτριες από το ΚΔΑΠ «Πρόσβαση» φωτογραφήθηκαν με τις ομάδες και χάρηκαν βλέποντας τους δύο ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Η Κ-14 της ΕΠΣΛ γνώρισε την ήττα από την Καρδίτσα με 1-0, όμως, οι ελπίδες της δεν χάθηκαν, καθώς μετά το τέλος του αγώνα οι άνθρωποι της λαρισινής ομάδας υπέβαλαν ένσταση για αντικανονική συμμετοχή παικτών (έχουν δικαίωμα να αγωνισθούν πέντε παίκτες από ΠΑΕ, ενώ η ομάδα της Καρδίτσας χρησιμοποίησε επτά και στον πάγκο είχε εννέα).
Αγωνιστικά, στο πρώτο ημίχρονο η μικτή Κ-14 της ΕΠΣΛ ήταν κατώτερη του αναμενόμενου, έγιναν πολλά λάθη και υπήρχε νευρικότητα σε όλα τα επίπεδα…
Τα πράγματα χειροτέρεψαν στην επανάληψη, καθώς στο 58' ο Ροκάς εκμεταλλεύτηκε ασυνεννοησία στο κέντρο της άμυνας κι ενώ ο γκολκίπερ ήταν εκτός θέσεως, επιχείρησε το μακρινό πλασέ, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα (1-0).
Αρχικά, στο 49' ο Τσανογιάννης είχε απειλήσει την εστία του Ντεμεκέλη που έκανε σωτήρια απόκρουση, ενώ στη συνέχεια οι μικροί της Λάρισας έκαναν… ήρωα τον πορτιέρο της Καρδίτσας, που βρέθηκε σε μεγάλη ημέρα και πραγματοποίησε εκπληκτικές αποκρούσεις, κυρίως σε προσπάθειες των Τσανογιάννη, Καλογιάννη, Μπουρντένα (ακυρωθέν γκολ ως οφσάιντ), Ανυφαντή και Δέλλα.
*Τον αγώνα διηύθυνε ο Παναγιώτης Κολοβός από την Ένωση Φθιώτιδας, ο οποίος είχε συνεργάτες τη Μαρία Πολυμέρου και τον Νικηφόρο Φαρμάκη.
Από την πλευρά της Λάρισας υπήρξαν διαμαρτυρίες για το οφσάιντ που υπέδειξε ο κ. Φαρμάκης στην κεφαλιά του Μπουρντένα, ενώ εκφράστηκαν και παράπονα στον ρέφερι για το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων.
ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Αθανάσιος Τζέλλος-Σπύρος Πλακιάς): Ντεμεκέλης, Μιγδάκος, Μπέκος (56' Δημάκης), Τσιάπουλας, Μπουτζουρής, Χαβρουζάς, Ροκάς (78' Αρχαρνιώτης), Μπουτζιώνας, Λέτσιος (41' Τσιαμούρας), Σιώκης (41' Μελισσάς), Μιχάλης (78' Λάκκιας).
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Δ. Τσέτσιλας): Κωστόπουλος, Τενεκές (22' λ.τ. Θάνος Φ.-74' Τοπουζίδης), Κανάκης (41' Ζτούπης-67' Ανυφαντής), Μπουρντένας, Παπαδήμας, Καραστέργιος, Τζάρτας, Καλογιάννης, Τσανογιάννης, Τσανούκας (67' Δέλλας), Ντάνας.
ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΕΠΣ Καρδίτσας-ΕΠΣ Λάρισας    1-0
ΕΠΣ Θεσσαλίας-ΕΠΣ Τρικάλων    3-4
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(5η αγωνιστική)
1. ΕΠΣ Τρικάλων    13-4    15
2. ΕΠΣ Λάρισας    10-3    9
3. ΕΠΣ Θεσσαλίας    5-11    3
4. ΕΠΣ Καρδίτσας    2-12    3Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΕΠΣ Λάρισας-ΕΠΣ Τρικάλων
ΕΠΣ Καρδίτσας-ΕΠΣ Θεσσαλίας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass