Πολύ καλό το κλίμα στον Ηρακλή Λάρισας

ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΛΑΡΙΣΙΝΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 23 Μαρ 2023 11:30

Του Άρη Γκουτρουμάνη
Με καθημερινές προπονήσεις στην Κοιλάδα συνεχίζεται η προετοιμασία του Ηρακλή Λάρισας ενόψει του λαρισινού ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 στον 1ο Όμιλο (πρεμιέρα β’ γύρου), που θα διεξαχθεί στο AEL FC Arena, την προσεχή Κυριακή (14:45), με αντίπαλο την ΑΕΛ.


Χθες οι «κυανόλευκοι» υπό τις οδηγίες του τεχνικού Χρήστου Χατζηλιάδη και των συνεργατών του ακολούθησαν πρόγραμμα με ασκήσεις ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης, ενώ από αύριο η προετοιμασία μπαίνει στο τελικό της στάδιο.
Το κλίμα στο στρατόπεδο των «κυανολεύκων» είναι πολύ καλό και το αγωνιστικό τάιμινγκ εξαιρετικό, καθώς η ομάδα προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες, με αντιπάλους τους Παναθηναϊκό Β’ (1-0), Μακεδονικό (3-2 στη Νέα Ευκαρπία) και Βέροια (2-1), με αποτέλεσμα να βρίσκεται πλέον πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και να βλέπει τον στόχο της παραμονής από διαφορετική οπτική γωνία.
Η ικανοποιητική πορεία του Ηρακλή Λάρισας και το τελευταίο «3 στα 3» μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και οφείλεται στην καλή ψυχολογία που έχουν μεταδώσει στους ποδοσφαιριστές διοίκηση και τεχνικό τιμ, ενώ οι τελευταίες προσθήκες που έγιναν στην ομάδα συνέβαλαν, μαζί με το έμψυχο δυναμικό που υπήρχε, στο να συγκροτηθεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Παράλληλα δε, υπάρχει ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο, σύμφωνα με το οποίο δεν πρέπει η ομάδα να επιτρέπει να ξεφύγει το σκορ, όταν ο αντίπαλος προηγείται, κάτι που φάνηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια, από την αντίδραση που βγήκε στον αγωνιστικό χώρο, όταν ο Ηρακλής Λάρισας δέχτηκε γκολ. Σε γενικές γραμμές οι «κυανόλευκοι» κρατούν χαμηλούς τόνους και εντείνουν τις προσπάθειές τους για την επίτευξη ενός πολύ δύσκολου στόχου.
Σε ό,τι αφορά το λαρισινό ντέρμπι της Κυριακής, ιδιαίτερες αλλαγές ως προς το αγωνιστικό κομμάτι δεν αναμένονται, ωστόσο, τα πάντα θα κριθούν τις δύο τελευταίες ημέρες και θα εξαρτηθούν από την κατάσταση στην οποία θα βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές. Το θετικό για τους «κυανόλευκους» είναι ότι δεν αντιμετωπίζονται προβλήματα απουσιών.
«Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ»
Μιλώντας για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ, ο τεχνικός του Ηρακλή Λάρισας Χρήστος Χατζηλιάδης χαρακτήρισε τους «βυσσινί» ως τον δυσκολότερο αντίπαλο, ενώ για το παιχνίδι είπε ότι είναι το πιο ιστορικό για την ομάδα του.
«Είναι το ιστορικότερο παιχνίδι για μας. Φιλοξενούμε τη μεγάλη ΑΕΛ και είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό. Θα επιδείξουμε τον απαιτούμενο σεβασμό και θα προσπαθήσουμε να δείξουμε τον καλύτερό εαυτό μας. Η ΑΕΛ είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος» είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Ηρακλή Λάρισας.
5 ΚΑΙ 10 ΕΥΡΩ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Θέλοντας να δώσει τη δυνατότητα στο φίλαθλο κοινό της Λάρισας να απολαύσει το τοπικό ντέρμπι της Super League 2 με την ΑΕΛ, η διοίκηση του Ηρακλή Λάρισας αποφάσισε να ορίσει τις τιμές των εισιτηρίων στα 10 ευρώ για τις κεντρικές θύρες των επισήμων και στα 5 ευρώ για τις υπόλοιπες θύρες του AEL FC Arena. Άλλωστε, ο αγώνας αυτός αποτελεί γιορτή για το λαρισινό ποδόσφαιρο και αυτό το μήνυμα θέλουν να περάσουν οι άνθρωποι των «κυανολεύκων», χωρίς να στοχεύουν στις εισπράξεις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass