ΑΕΛ: «Τις πταίει»...

*ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Δημοσίευση: 22 Μαρ 2023 13:00

Του Σωτ. Κέλλα
«Αηδιάζοντες και αγανακτούντες και βλέποντες την γενική κατάπτωσιν των πολιτευομένων ερωτώμεν αυτούς, μη τυχόν αληθώς πταίει το Έθνος;». Αυτό ήταν το βασικό ερώτημα του επτάκις Πρωθυπουργού Χαρίλαου Τρικούπη όταν δημοσίευσε ένα άρθρο «Τις πταίει;» στην εφημερίδα «Καιροί» στις 29 Ιουνίου του 1874.


Το συγκεκριμένο ερώτημα «Τις πταίει» προσπαθούν να απαντήσουν και στην ΠΑΕ ΑΕΛ μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της ομάδας στο πρωτάθλημα της Super League 2 που την στέλνει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα και ο προβληματισμός είναι μεγάλος.
Διοικητικός κάλεσε προχθές τους αρχηγούς Θ. Παπαγεωργίου, Κ. Παπαγεωργίου, Πλέγα, Όγκμποε για να ρωτήσει τι γίνεται στην ομάδα. Οι παίκτες μίλησαν και τα βέλη είχαν... στόχο προκατόχους της ομάδας, ενώ ακόμα και το γεγονός ότι κάποιος πέταξε τη φανέλα στη Ρόδο δικαιολογήθηκε από τον εκνευρισμό για τα όσα συμβαίνουν και την ήττα της ομάδας, σε συνδυασμό με την άσχημη εμφάνιση. Άλλωστε όλοι ήθελαν να κερδίσουν, αλλά δεν το κατάφεραν και η πίκρα απόλυτα δικαιολογημένη, όπως και κάποιες άστοχες ενέργειες...
Το συμπέρασμα ήταν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στην ομάδα και οι απαντήσεις ήταν ότι αυτή τη στιγμή δεν έχει το κλίμα που χρειάζεται, σε συνδυασμό με την έλλειψη ομοιογένειας, θεωρούνται από τις βασικές αιτίες των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων.
Στη συνέχεια ο διοικητικός κάλεσε και τους προπονητές Παναγιώτη Γκουτσίδη , Αλέξανδρο Βεργώνη για να εξηγήσουν και αυτοί πώς είναι δυνατόν η ομάδα που ξεκίνησε με φιλοδοξίες ανόδου να έχει τόσο άσχημη εικόνα.
Οι προπονητές είπαν ότι δεν είναι δυνατόν οι ποδοσφαιριστές να ξέχασαν το ποδόσφαιρο, ενώ τόνισαν ότι θα προσπαθήσουν να την επαναφέρουν σε καλή κατάσταση, αλλά χρειάζεται χρόνο για να γίνει αυτό.
Για στόχο δεν μίλησαν καθόλου... Άλλωστε δεν μπορεί να χωνέψει κανένας ότι η άνοδος χάθηκε από τον πρώτο γύρο. Σε 13 ματς (ο Απόλλων Λάρισας αποχώρησε) δύσκολο να καλυφθούν δώδεκα βαθμοί. Και επί πλέον υπάρχουν και η Αναγέννηση Καρδίτσας με τον Ηρακλή που βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο.
Ο Γκουτσίδης χθες το πρωί μίλησε στους ποδοσφαιριστές και τους είπε ότι το βασικό είναι να φτιάξουν τα αποδυτήρια και τις σχέσεις μεταξύ τους ώστε να γίνουν όλοι μια οικογένεια. Είπε ότι τους έχει εμπιστοσύνη και σιγά-σιγά όλα θα διορθωθούν. Τέλος τους ζήτησε να βελτιώσουν την αγωνιστική εικόνα γιατί θα έχουν όφελος όλοι.
Πάντως ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στην ομάδα φάνηκε και τη στιγμή του αποχαιρετισμού πρώην στελεχών με τους παίκτες.
Επόμενος αντίπαλος για την ΑΕΛ είναι ο Ηρακλής Λάρισας την ερχόμενη Κυριακή στο Ael Fc Arena. Ο προπονητής δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Θεοδωρόπουλο, Γαρουφαλιά, Νούνιες.
Στα ευχάριστα ότι επανήλθε ο Κοσσονού που αποθεραπεύτηκε.
Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ
Οι πρώτοι σκόρερ στο Α’ Όμιλο:
10 γκολ: Γιουμπιτάνα (Ηρακλής)
9 γκολ: Αλεκσιτς (Ηρακλής)
6 γκολ: Μπράντονιτς (ΠΑΟΚ Β), Χατζηστραβός (ΠΑΟΚ Β), Κέρι (Ηρακλής Λάρισας 2/Παναχαϊκή 4)
5 γκολ: Παραστατίδης (Διαγόρας), Κανίς (Πανσερραϊκός), Μιράντα (Νίκη Βόλου), Σαΐντ (Πανσερραϊκός), Σαρδέλης (Παναθηναϊκός Β), Τσουκάνης (Μακεδονικός)
4 γκολ: Ογκμποε (ΑΕΛ),Τζίμας (ΠΑΟΚ Β), Κοζορώνης (Αναγέννηση Καρδίτσας), Δρίτσας (Θεσπρωτός)
Οι πρώτοι σκόρερ στο Β’ Όμιλο:
10 γκολ: Μωραΐτης (Απόλλων Σμύρνης)
9 γκολ: Τέτει (Κηφισιά)
8 γκολ: Βουό (ΟΦ Ιεράπετρας)
7 γκολ: Κυνηγόπουλος (Καλλιθέα)
6 γκολ: Ρόβας (Καλαμάτα), Μάναλης (Χανιά) , Λουκίνας (Καλλιθέα), Κουϊρουκίδης (Κηφισιά)
5 γκολ: Μπαστακός (Ηλιούπολη), Πασάς (Καλαμάτα), Μούλερ (ΟΦ Ιεράπετρας)
4 γκολ: Κέρι (Παναχαϊκή), Τριανταφυλλάκος (Ηλιούπολη), Ντεμέτριους (Καλλιθέα).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass