«Παράγοντας επιτέθηκε στον γιο μου που είναι άτομο με ειδικές ανάγκες...»

*ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ-ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ

Δημοσίευση: 21 Μαρ 2023 11:00

Το ποδόσφαιρο είναι χαρά και διασκέδαση, ένα από τα πιο σημαντικά δευτερεύοντα πράγματα της ζωής μας.


Δυστυχώς όμως, κάποιες φορές τα νεύρα και οι υψηλοί παλμοί που συνοδεύουν τις περισσότερες φορές τον βασιλιά των σπορ οδηγούν ανθρώπους να συμπεριφέρονται εντελώς διαφορετικά απ’ ό,τι όταν είναι ήρεμοι.
Όπως κατήγγειλε στην «Ε» ο Παναγιώτης Τσιάκος, πατέρας του ποδοσφαιριστή Κώστα Τσιάκου που αγωνίζεται στον Φαλανιακό, στην αναμέτρηση που έγινε στο Μαυροβούνι, ο πρόεδρος της τοπικής ομάδας Γιώργος Μπατζέλας, στο τέλος της αναμέτρησης, επιτέθηκε φραστικά εναντίον του δευτέρου γιου του Πάνου, ο οποίος «τόλμησε» να κάνει παρατήρηση σε αντίπαλο του αδελφού του για δυνατό τάκλιν που του έκανε.
«Ο πρόεδρος του Μαυροβουνίου, είδε πριν ξεκινήσει ο αγώνας, πως ο γιος μου είναι ένα παιδί με ειδικές ανάγκες σε καροτσάκι και αντέδρασε κατά αυτόν τον τρόπο γιατί θεώρησε πως έγινε κάτι στον αδελφό του. Άραγε ο κύριος πρόεδρος που του έκανε φραστική επίθεση, αντιλήφθηκε τι έκανε;», αναρωτιέται ο κ. Παναγιώτης Τσιάκος, που επίσης τόνισε: «Χρειάζεται περισσότερος σεβασμός σε ΑΜΕΑ, διότι αυτά τα παιδιά κι εμείς που είμαστε δίπλα τους, κάνουμε τιτάνιο αγώνα για να είναι μέλη της κοινωνίας και να μην νιώθουν μειονεκτικά. Χιλιάδες οικογένειες στην Ελλάδα, όλη την ημέρα περνούν τον δικό τους «Γολγοθά» και οι γονείς, προσπαθούν να νιώσουν και εκείνα τη χαρά της ζωής. Περισσότερος σεβασμός λοιπόν σε αυτά τα παιδιά, γιατί αν αντιδράσουμε κι εμείς διαφορετικά, τότε χάθηκε το παιχνίδι...».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass