Γκάφα ολκής;

Δημοσίευση: 17 Μαρ 2023 11:45

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Νίκου Γουργιώτη
Ολοκληρώνεται σιγά – σιγά (κυριολεκτικά σιγά – σιγά, να θυμίσουμε ότι ξεκίνησε 14 Απριλίου 2021) η ανακαίνιση του Δημοτικού Σταδίου της Αγιάς, έδρα της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας, του «Δωτιέα», που αναγκάστηκε αυτήν τη μακρά περίοδο να μετακομίσει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στο γήπεδο της Δήμητρας και φέτος, που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική, σε γήπεδα της Λάρισας και του Μακρυχωρίου.


Την Κυριακή, λοιπόν, θα ανοίξουν οι πύλες του για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια για την ομάδα και τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής σ’ έναν σημαντικό αγώνα στην προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία, αυτόν με την Καστοριά, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Να σημειώσουμε εδώ, όμως, ότι η ανακαίνιση δεν έχει ολοκληρωθεί, τουλάχιστον μέχρι την ώρα αυτή, χωρίς αυτό να επηρεάζει σίγουρα τη διεξαγωγή του. Λείπουν οι πυλώνες φωτισμού και τα φώτα του αγωνιστικού χώρου, λείπουν τα καθίσματα στην κερκίδα, λείπει η διαγράμμιση του ταρτάν και ίσως κάποια άλλα που δεν έπεσαν στην αντίληψή μας σε μια γρήγορη πρώτη επίσκεψη στους εξωτερικούς χώρους, όχι στα αποδυτήρια και στα γραφεία.
Αυτό, όμως, που έπεσε στην αντίληψή μας (η αλήθεια είναι ότι βγάζει μάτια), είναι ο φράχτης – πλέγμα μήκους περί τα 110 μέτρα και ύψους 1,85 μέτρα (!) που έχει τοποθετηθεί στην πλευρά όσων θα παρακολουθούν τον αγώνα όρθιοι, με αποτέλεσμα να καθιστά παντελώς αδύνατη την παρακολούθησή του (πλην όσων έχουν το προνόμιο να υπερβαίνουν σε ύψος το 1,85). Να σημειώσουμε εδώ ότι η πλευρά των όρθιων μπορεί, σύμφωνα με την άδεια λειτουργίας του γηπέδου, να δεχθεί περί τα 400 άτομα.
Αλήθεια, κανείς ως τώρα εκ της Δημοτικής Αρχής δεν έχει δει ότι πρόκειται για γκάφα ολκής σε ένα γήπεδο που κανείς δεν αμφισβητεί ότι έχει ανακαινιστεί με όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις κι ότι σε λίγο (όταν αποπερατωθεί πλήρως το έργο) θα αποτελεί κόσμημα για την περιοχή και τον νομό; Τι έχουν να πουν οι υπεύθυνοι; Δεν υπήρξε παρακολούθηση κατά την εγκατάσταση; Θα υπάρξει αντικατάσταση του φράχτη ή θα παραμείνει έτσι;

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass