ΑΕΛ

Κρίσιμο ραντεβού διοίκησης -Ταουσιάνη…

*ΧΘΕΣ ΕΙΧΑΝ ΡΕΠΟ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Δημοσίευση: 14 Μαρ 2023 12:50

Του Σωτ. Κέλλα

Η ήττα της ΑΕΛ προχθές στο Αλκαζάρ από την Αναγέννηση Καρδίτσας με 1-0 και ουσιαστικά το γεγονός ότι η λαρισινή ομάδα έμεινε μακριά από τον στόχο της ανόδου (εννέα βαθμούς πίσω από τον Πανσερραϊκό) έφερε αναδιάρθρωση στο τεχνικό τιμ, καθώς παραιτήθηκε ο τεχνικός διευθυντής Στάθης Ταυλαρίδης, ενώ άγνωστο είναι τι θα γίνει με τον γενικό διευθυντή Τάσο Βενέτη και τον προπονητή Γιάννη Ταουσιάνη που πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα έχει συνάντηση με τη διοίκηση της ομάδας.
Η διοίκηση της ομάδας θέτει ως στόχο πλέον τη δεύτερη θέση που πιστεύει ότι μπορεί να είναι προνομιούχος, λόγω προβλημάτων που υποστηρίζει ότι έχει ο Πανσερραϊκός.
Πάντως αυτή τη στιγμή η ΑΕΛ δεν βρίσκεται στα καλύτερά της και είναι άγνωστο οι διορθωτικές κινήσεις τι αποτέλεσμα μπορούν να φέρουν.
Χθες οι παίκτες της ΑΕΛ είχαν ρεπό, ενώ σήμερα θα επανέλθουν στις προπονήσεις κανονικά ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής στη Ρόδο με τον Διαγόρα Ρόδου, όπου μόνο με νίκη θα εξακολουθεί να ελπίζει για κάτι καλύτερο.
Υπάρχουν διαρροές ότι αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής ο Γιώργος Αμανατίδης (το πόστο του Ταυλαρίδη), ενώ ακούστηκε το όνομα του Μόρα για προπονητή, που όμως διαψεύστηκε από την ΠΑΕ ΑΕΛ.
Η ουσία είναι ότι η ομάδα μπαίνει για δεύτερη φορά φέτος σε εσωστρέφεια, όπως είχε γίνει και μετά την ήττα από τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες όπου ως γνωστόν είχε «θύμα» τον τεχνικό Παναγιώτη Γκουτσίδη, ενώ άρχισε να προπονείται ο Θανάσης Παπαγεωργίου (συνεχίζει…) και κάποιοι παίκτες που άγνωστο πώς είχαν βρεθεί εκτός αρχικού σχήματος.
Πάντως και στο τελευταίο παιχνίδι ενώ όλα έδειχναν ότι θα παίξουν στο αρχικό σχήμα Μαϊδανός, Τσιριγώτης, ξαφνικά χρησιμοποιήθηκαν Κοσσονού και Νούνιες. Μάλλον ο Ταουσιάνης είχε στη σκέψη του ότι η εικόνα τους στον εκτός έδρας αγώνα, στον τελευταίο πριν τη διακοπή με τον Απόλλωνα Πόντου, ήταν πολύ καλή και δεν θέλησε να υλοποιήσεις τις αλλαγές που έδειχνε στις προπονήσεις ότι θα γίνουν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass