Συνεχίζεται ο διασυρμός στον Απόλλωνα Λάρισας

Διεκόπη στο 54’ το ματς στο Καυταντζόγλειο με τον ΠΟΤ Ηρακλή κι ενώ το σκορ ήταν 6-0 γιατί η λαρισινή ομάδα έμεινε με έξι παίκτες! - Κηλιδώνεται η ιστορία του συλλόγου - Αγνωστο το τι μέλλει γενέσθαι

Δημοσίευση: 13 Μαρ 2023 11:30

Τα όσα διαδραματίστηκαν χθες στο Καυταντζόγλειο αποτελούν κηλίδα στην ιστορία του Απόλλωνα Λάρισας. Το προγραμματισμένο παιχνίδι με τον ΠΟΤ Ηρακλή στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Super League 2 μπορεί μεν να ξεκίνησε, αλλά δεν ολοκληρώθηκε, καθώς η ομάδα της Λάρισας στο 54ο λεπτό και ενώ το σκορ ήταν 6-0 υπέρ των γηπεδούχων έμεινε με έξι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο.

Με την έναρξη του β’ ημιχρόνου πέντε συνολικά ποδοσφαιριστές, ο ένας μετά τον άλλον, δήλωσαν τραυματίες και αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο, με συνέπεια ο διαιτητής να διακόψει οριστικά το παιχνίδι, φυσικά υπέρ των γηπεδούχων.
Μία ποδοσφαιρική παρωδία για τον υπό διάλυση Απόλλωνα Λάρισας, που δείχνει ανήμπορος να βρει λύσεις στα προβλήματα που τον ταλανίζουν τους τελευταίους μήνες και απειλούν όχι μόνο την ποδοσφαιρική του ύπαρξη στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και το μέλλον του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η διαμορφωθείσα κατάσταση προσβάλλει την ιστορία ενός συλλόγου, όπως ο Απόλλων Λάρισας και, αν μη τι άλλο, οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ θα πρέπει άμεσα να βάλουν ένα τέλος σ’ αυτόν τον διασυρμό και να αποφασίσουν τι θέλουν να κάνουν.
Σε ό,τι φορά στο αγωνιστικό μέρος, το οποίο δυστυχώς περνά σε δεύτερη μοίρα, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 13’ με τον Άλεξιτς μετά από ενέργεια του Βιτλή, ενώ στο 18’ ο Γιουμπιτάνα μετά από φάση διαρκείας στα καρέ των φιλοξενουμένων διπλασίασε τα τέρματα του ΠΟΤ Ηρακλή.
Ακολούθησε στο 30’ το γκολ του Τομάς με κεφαλιά (3-0), στο 34’ ο Άλεξιτς από κοντά σημείωσε το δεύτερο προσωπικό γκολ (4-0), ενώ στο 36’ ο ίδιος παίκτης πέτυχε χατ-τρικ, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 5-0.
Το 6-0 διαμόρφωσε στο 41’ ο Γιουμπιτάνα με κοντινό πλασέ, ενώ νωρίτερα στο 39’ ο Κουντουριώτης είχε οριζόντιο δοκάρι.
Στο 54’ ο διαιτητής κ. Στρατούλης (Έβρου) -που είχε βοηθούς τους κ. Μαλανδρή (Χαλκιδικής) και Δέλλιο (Πέλλας)- διέκοψε το παιχνίδι, καθώς ο Απόλλων Λάρισας έμεινε με έξι ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο.
ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ (Σ. Τσιώλης): Παλαβράκης, Παναγού, Χρουσιέλ (46′ Σιούτας), Κωστούλας, Βιτλής, Σίλβα, Γιουμπιτάνα (46′ Άλβαρες), Κουντουριώτης, Πατράλης, Τομάς, Άλεξιτς (46′ Σγούρης).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μ. Μπίζιος): Οικονομόπουλος (46’ Μπακαρός), Αυλωνίτης, Καλούσης, Χουμόλι, Κοτσιανούλης, Χαλάτσης, Μπαλογιάννης, Μπεκιαρίδης, Φουρκιώτης, Διβανές, Νούσιος (46’ Ζαχαράκης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass