Με …13 παίκτες ο Απόλλων Λάρισας

ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ Π.Ο.Τ. ΗΡΑΚΛΗ (14:45)

Δημοσίευση: 12 Μαρ 2023 12:25

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Με τον Π.Ο.Τ. Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη θα τεθεί αντίπαλος σήμερα ο Απόλλων Λάρισας, στις 14:45, όπου θα προσπαθήσει φιλότιμα και από κει και πέρα ό,τι βγει.


Είναι ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο για τη λαρισινή ομάδα, που πάει ουσιαστικά σε μια άνιση μάχη και θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατόν, αν και οι επιλογές είναι πολύ λίγες και οι παίκτες έχουν κουραστεί, κυρίως από το ότι η αβεβαιότητα κυριαρχεί και δεν φαίνεται να υπάρχει λύση.
Το πώς θα αντιδράσει σήμερα η ομάδα απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο αποτελεί ένα μεγάλο ερωτηματικό, καθώς οι προπονήσεις έχουν σταματήσει εδώ και καιρό.
Οι 13 παίκτες που έχουν μείνει για να αγωνιστούν είναι οι εξής: Μπακαρός, Αυλωνίτης, Κλιγγόπουλος, Καλούσης, Ζαχαράκης, Νούσιος, Διβανές, Κοτσιανούλης, Χαλάτσης, Μπαλογιάννης, Χουμόλι, Ποτόσογλου, ενώ τραυματίας είναι ο Φουρκιώτης.
* Τον σημερινό αγώνα Π.Ο.Τ. Ηρακλής – Απόλλων Λάρισας, που θα γίνει στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Στρατούδης (Έβρου), ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους κ. Μαλανδρή (Χαλκιδικής) και Δέλλιο (Πέλλας), 4ος θα είναι ο κ. Μελτζανίδης (Πέλλας), ενώ παρατηρητής Διαιτησίας ο κ. Κιοτζένης (Ξάνθης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass