ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΙ ΑΣΣΟΙ... εν δράση

Δημοσίευση: 12 Μαρ 2023 11:00

Συνέχισε το σερί του ο Ηρακλής Λάρισας (1)
*Πέτυχε την ένατη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια κερδίζοντας αυτήν τη φορά στο «Γ. Μητσιμπόνας» την ΑΕΛ με 2-0

Την ένατη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε χθες ο Ηρακλής Λάρισας (1) στον 2ο Όμιλο της Κ-16, κερδίζοντας στο «Γ. Μητσιμπόνας» την ΑΕΛ με 2-0.
Το παιχνίδι κρίθηκε στο β’ ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 50’ με το κοντινό πλασέ του Παπαγεωργίου, ύστερα από κόρνερ του Καμέα. Το τελικό 0-2 διαμόρφωσε στο 79’ ο Μεσσής μετά από έξοχη ατομική ενέργεια.
ΑΕΛ (Κ. Γούλας): Πριναράκης, Τσιτσώνης, Νιάμας, Παπακωνσταντίνου, Χατζούλης, Κατής, Γκαρλέμος, Μαλέσκος, Βελετάνης, Μετιάζης, Γαλάνης (Χασανίδης, Ζαφειράκης).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (1) (Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Ζτούπης Χ., Ράπτης, Αναγνώστου, Δάσκαλος, Δρόσος, Παπαγεωργίου, Νταφόπουλος, Κουτζαηλίας, Μεσσής, Καμέας, Πατσιαντζής (Στεργιούλης Φ., Στεργιούλης Ι., Κοτρούτσος, Τσότσος, Κουφοζήσης).

 

 

athl2.jpg

Δύσκολη επικράτηση για τον Απόλλωνα Λάρισας
*Νίκησε στη Φιλιππούπολη με 1-0 την Πελασγιώτιδα

Χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Κλεισιάρης στο 67’ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, ο Απόλλων Λάρισας έκαμψε την αντίσταση της Πελασγιώτιδας στο γήπεδο Φιλιππούπολης στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Κ-16.
Δυνατό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να παλεύουν για το καλύτερο, δημιουργώντας η κάθε μία τις δικές της ευκαιρίες.
Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Βαρσάμη, αλλά οι αμυνόμενοι των «κυανολεύκων» απομάκρυναν τον κίνδυνο και κράτησαν τη νίκη που τους διατηρεί στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Ο Απόλλων Λάρισας ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς στο 80’ αποβλήθηκε ο Γάτσιος.
*Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού η παρουσία στο γήπεδο Φιλιππούπολης του Γιώργου Πιτσίλκα, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες υποβλήθηκε σε επέμβαση χιαστού και παρ’ όλα αυτά ήρθε να δει τον αγώνα της ομάδας του, εισπράττοντας έτσι το χειροκρότημα των συμπαικτών του στον Απόλλωνα Λάρισας.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ι. Μπαρλαγιάννης): Παπατσίμπας, Κωστόπουλος, Γιούγκα, Κουμαντζέλης, Ξαφάρας, Γάτσιος, Κατσάνος, Κλεισιάρης, Γδούπας, Κοθράς, Ντόβας (Καραλής, Γκουτζίδης, Καζαντζής, Σιδέρης, Τερζούδης).
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ (1) (Κ. Παπακωστούλης): Τρέχας, Βουλγαράκης, Ταρταράς, Κουπατσιάρας, Σαντιμπατάκης, Τζήκας Ε., Κωστής, Σπανός, Ανυφαντής, Σταυροθανασόπουλος, Βαρσάμης.

 

athl3.jpg

Nίκη με υπογραφή Χιώτη
*Η Αστραπή Ν.Π. επικράτησε του Προμηθέα με 3-2

Σ’ ένα αμφίρροπο και με συναρπαστική εξέλιξη παιχνίδι ανάμεσα στον Προμηθέα και την Αστραπή Ν. Πολιτείας (1) για την 9η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Κ-16, οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 3-2 μετά από ανατροπή, έχοντας ως MVP τον Χιώτη που πέτυχε τα δύο τελευταία γκολ της ομάδας του.
Ο Προμηθέας άνοιξε το σκορ στο 20’ με τον Σεΐζη, για να ισοφαρίσει στο 40’+1’ ο Τσακμάκης. Στην επανάληψη ανέλαβε δράση ο Χιώτης, ο οποίος στο 50’ πέτυχε το 1-2 και έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στην Αστραπή. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 73’ με τον Σεΐζη, που ισοφάρισε σε 2-2, όμως ο Χιώτης στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 2-3 και σφράγισε τη νίκη των φιλοξενουμένων.
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Ε. Στεφανής): Κουκουτσέλος, Τσάρας, Διβανές, Κόττας, Ρούγκος, Τζιώρας Β., Σεΐζης, Παζάρας, Παπουλιάκος, Χαλιαμούρδας, Τζιώρας Φ. (Κωστομητσόπουλος, Κώστας, Σταυροθεόδωρος).
ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (1) (Λ. Βλάχος): Γκάνας, Σερμέτης, Καραμάνης, Χιώτης, Παπάγγελος, Μαξακούλης, Τσακμάκης, Καγκελάρης, Καραμούτης, Πάτσιος, Μαλάκος (Δαλιός, Παπαδάκος, Γκέφος, Μπουρντένας, Ρίζος).

 

athl4.jpg

Ορθιος ο Δωτιέας Αγιάς
*Νίκησε την Ανθούπολη με 1-0

Με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές του επέστρεψε στην Αγιά η ομάδα του Δωτιέα, η οποία επικράτησε στην Ανθούπολη της ομώνυμης ομάδας με 1-0, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου της Κ-16.
«Χρυσός» σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ο Λέσι, που στο 61’, αφού στόπαρε ωραία την μπάλα έξω από τη μεγάλη περιοχή, με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας έτσι το 0-1.
Στο 37’ ο Δωτιέας Αγιάς άγγιξε το γκολ, όταν ο Ματζαμόρτας εκτέλεσε φάουλ, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.
ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Θ. Αργυρούλης): Ρώσσης, Λατσινέι, Τελιόπουλος, Κύρκος, Προβατίδης, Κουτσιούλης, Μουλάς, Σαρακατσιάνος, Τσεκούρας, Φαρμάκας, Χριστοδούλου (Στεργίου, Παναγούλης, Παπαδόπουλος, Τσιοβάρας).
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Β. Ντακούλας): Καρνάβας, Καρδάρας, Γουργιώτης, Χονδροδήμος, Δάλλας, Ρουκάς, Μούσιας, Μπενέκης, Ματζαμόρτας, Πότσκα, Λέσι (Κολτράκα, Χότζα, Χασιώτης, Ρετζίπι).

 

 

athl9b.jpg

Με ευρύ σκορ η Νίκη Μιχαήλ

Νίκη με ευρύ σκορ πέτυχε η Νίκη Μιχαήλ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Κ-12, καθώς επιβλήθηκε των Ατρομήτων/Θύελλας με 10-0. Τα γκολ για τη Νίκη Μιχαήλ πέτυχαν οι Τσιπλικιάρης 3, Καλογερόπουλος 2, Μπατσίλας 2, Ρακιτζόγλου 2 και Σακκάς.

 

athl5.jpg

Εύκολο πέρασμα από τον Τύρναβο
*Για τον Απόλλωνα Λάρισας που νίκησε 5-0 την Ακαδημία

Σε εξ αναβολής αγώνα για την 5η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Κ-14 ο Απόλλων Λάρισας επικράτησε στον Τύρναβο της τοπικής Ακαδημίας με 5-0.
Τα γκολ για τους «κυανόλευκους» πέτυχαν οι Τουρσουνίδης 2, Πλούμπης, Πιλτσούλης και Σινάι.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρ. Μαϊμουλιώτης): Μίχος, Λαμπρονίκος, Μιχαλόπουλος, Ρίζος, Πιλτσούλης, Ντουμόπουλος, Καζαντζής, Νότας, Σεφεριάδης, Πλούμπης, Τουρσουνίδης (Καραμανάβης, Κακαδιάρης, Κουλιαλής, Σωτηρίου, Σινάι, Βλαχάκης).

 

athl6.jpg

Σταθερά στην κορυφή οι Ατρόμητοι/Θύελλα
*Μετά το 3-1 επί της ΑΕΛ (2)

Για την 8η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Κ-12 οι Ατρόμητοι/Θύελλα υποδέχτηκαν την ΑΕΛ (2) και νίκησαν με 3-1, διατηρώντας τη θέση τους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Για τους νικητές τα γκολ πέτυχαν οι Γκόντας, Κακαβίτσης και Νινίκας, ενώ για την ΑΕΛ είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Στάικος.

 

athl7.jpg

Θετικό πρόσημο για την Ακαδ. Ολύμπικ
*Επιβλήθηκε του Προμηθέα με 3-2

Σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Κ-14 η Χαραυγή/Ακαδ. Ολύμπικ νίκησε με 3-2 τον Προμηθέα.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 12’ με τον Αδαμόπουλο, για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι στο 15’ με τον Τζίκα. Η Ακαδ. Ολύμπικ πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 27’ με τον Ντανούσι, ενώ στο 50’ ο Δέλλας ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1. Στο 52’ ο Αλεξίου μείωσε σε 3-2 για τον Προμηθέα, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
ΧΑΡΑΥΓΗ/ΑΚΑΔ. ΟΛΥΜΠΙΚ (Σ. Κουτσάκης-Δ. Κουκουλιαύκας): Λιούπης, Κουρδής Ι., Κορονάτσε, Μπουτζέτης, Ντόντος, Ψυμούλης, Αλβανός, Αδαμόπουλος, Ντανούσι, Δέλλας, Παρούσης (Κουρδής Δ., Χατζής Δ., Χατζής φ., Δογάνης, Αβραμούλης, Παππάς, Τσίντζιρας).
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Ε. Στεφανής): Τζιώρας, Αναστασίου, Παζάρας, Τσακνάκης, Στεφανή, Κοταρέλας, Νταναβάρας, Αντωνούλης, Τζίκας, Αρσενίου Β., Αρσενίου Ορ. (Μανδυλάς, Μπαλόλι, Παπακωνσταντίνου, Ρεντόπουλος, Αλεξίου).

 

 

athl8.jpg

Ο Ευαγγέλου «καθάρισε» για τον Ηρακλή Λάρισας
*Οι «κυανόλευκοι» νίκησαν στο ντέρμπι με 3-0 την ΑΕΛ (1)

Στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου τη Κ-12 ο Ηρακλής Λάρισας επικράτησε στο «Γ. Μητσιμπόνας» της ΑΕΛ (1) ΜΕ 3-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Ευαγγέλου, που πέτυχε και τα τρία τέρματα της ομάδας του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass