Επιτέλους και πάλι μπάλα στη Super League 2

ΚΟΝΤΡΑΡΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ Η ΑΕΛ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (13:45) - ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΑΡΑΝΤΑ ΗΜΕΡΕΣ (29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ)

Δημοσίευση: 11 Μαρ 2023 11:02

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Επανεκκίνηση έχουμε σήμερα στο πρωτάθλημα της Super League 2 και στον Α’ Όμιλο, όπου υπάρχει το λαρισινό ενδιαφέρον, η ΑΕΛ θα υποδεχτεί στο στάδιο Αλκαζάρ την Αναγέννηση Καρδίτσας (13:45-ΕΡΤ 3).


Παιχνίδι το οποίο διεξάγεται στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής και μέσα σε βαρύ κλίμα, λόγω του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών, όπου έχασαν τη ζωή τους νέοι άνθρωποι και ακόμη όλη η Ελλάδα δεν μπορεί να συνέλθει από το ισχυρό αυτό σοκ.
Μετά από… 40 ημέρες περίπου, καθώς στις 29 Ιανουαρίου είχαμε την τελευταία επίσημη αγωνιστική δράση, ΑΕΛ και Αναγέννηση Καρδίτσας θα αναμετρηθούν σήμερα, σε ένα παιχνίδι που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, διότι οι «βυσσινί» μόνο με νίκη θα διατηρήσουν τις ελπίδες ανόδου που έχουν, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» θα επιδιώξουν να κατακτήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα, κυρίως για λόγους γοήτρου.
Με την ομάδα της Λάρισας δεν θα αγωνιστούν οι τραυματίες Κώστας Θεοδωρόπουλος, Ηρακλής Γαρουφαλιάς, όπως επίσης και ο τιμωρημένος Νίκος Γκοτζαμανίδης, που εκτίει την τελευταία αγωνιστική της ποινής του. Δεν υπολογίζεται ακόμη ο Θανάσης Παπαγεωργίου, ενώ o Νίκος Βλιώρας θα ενσωματωθεί στην ΑΕΛ Κ-17, για την εντός έδρας αναμέτρηση με την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ.
Στην αποστολή που συγκροτήθηκε μετά τη χθεσινή προπόνηση, συμπεριλήφθησαν από τον τεχνικό Γιάννη Ταουσιάνη, οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Σουλούκος, Αντωνόπουλος, Καλουτσικίδης, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Κόλα, Γωγουβίτης, Μαϊδανός, Κοσονού, Αντράντα, Κ. Παπαγεωργίου, Θωμαΐδης, Πλέγας, Ζησούλης, Μαυριάς, Πεντρόσο, Μιλτιάδης, Γλυνός, Νικολιάς, Νίνο, Τσιριγώτης, Όγκμποε, Νούνιες.

 

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Κωνσταντίνο Κορέλα, Βασίλη Μπούζα και Λάμπρο Πολίτη. Οι νέοι ποδοσφαιριστές υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους την 31η Ιανουαρίου, όμως, λόγω της αναστολής του πρωταθλήματος, δεν ανακοινώθηκαν τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.
Για τη σημερινή αναμέτρηση, ο τεχνικός Περικλής Αμανατίδης με τον συνεργάτη του Γιάννη Τσακμακίδη από τα Βούναινα, δεν υπολογίζουν τον τιμωρημένο Μπάτροβιτς (σ.σ. έχει τέσσερις κίτρινες από τον Ηρακλή Λάρισας όπου αγωνιζόταν) και τον τραυματία Ξύδα. Εκτός θα είναι ο Οικονόμου.
Οι 22 ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», Περικλής Αμανατίδης, είναι οι: Γκέκας, Τσέλιος, Γκαντής, Σταμόπουλος, Δημόπουλος, Γκόλιας, Σκόνδρας, Αλιατίδης, Αναστασόπουλος, Κοζορώνης, Λαγός, Γιάκος, Μπάλλας, Μπούζας, Κορέλας, Θεολόγης, Ζάγγος, Βερνάρδος, Πολίτης, Γκινής, Ελιβέλτο και Αθανασιάδης.
 *Αξίζει να αναφέρουμε πως ΑΕΛ και Αναγέννηση είχαν συναντηθεί την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022 στο Αλκαζάρ σε φιλικό παιχνίδι, όπου η ομάδα της Καρδίτσας επικράτησε με γκολ που πέτυχε ο Ξύδας, 1-0.
*Εν τω μεταξύ, το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 εθνικής κατηγορίας επέβαλε στην ΠΑΕ ΑΕΛ τη χρηματική ποινή των 500 ευρώ για πειθαρχική παράβαση (άρθρο 15, παρ 1γ.).

 

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Ο 41χρονος ρέφερι, Ιωάννης Παπαδόπουλος, καθηγητής Πληροφορικής στο επάγγελμα, από την Ένωση Μακεδονίας, κλήθηκε να διαιτητεύσει τη σημερινή εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Στάδιο Αλκαζάρ.
Συνεργάτες του θα είναι ο Πέτρος Πάτρας (Μακεδονίας) και ο Χρήστος Κορώνας (Πειραιά), 4ος Αθανάσιος Μπουτσίκος από την Ένωση Μακεδονίας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Παναγιώτης Συμεωνίδης, από την Ε.Π.Σ. Πιερίας.


ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ «ΔΙΠΛΟ» ΤΟΥ ΠΑΟΚ Β’
Η μπάλα κύλησε ξανά στη Super League 2, μετά από περίπου ενάμιση μήνα διακοπής, με το εναρκτήριο ματς της 14ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου να φέρνει αντιμέτωπες στο ΟΑΚΑ τις Β’ ομάδες του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του βορρά» πέτυχε τρία γκολ στα πρώτα 13 λεπτά της αναμέτρησης και έφτασε στη νίκη με 4-1, πιάνοντας (προσωρινά τουλάχιστον) στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας την ΑΕΛ. Ο Μπράντονιτς μόλις στο 2’, ο Πανίδης στο 7’ και ο Γκορντεζιάνι στο 13’ ήταν οι σκόρερ των φιλοξενούμενων, με τους «πράσινους» (που είχαν δοκάρι στο 5’ με τον Μπιλάλ) να μειώνουν στο 16’ με τον Ταβάρες. Η αποβολή του Βουτσά στο 27’ άφησε το «τριφύλλι» με δέκα παίκτες και ουσιαστικά «έσβησε» το ματς, με τον Χατζηστραβό να διαμορφώνει στο 81’ το τελικό σκορ.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΧΘΕΣ
Παναθηναϊκός Β’-ΠΑΟΚ Β’     1-4
ΣΗΜΕΡΑ
13:45 ΑΕΛ - Αναγέννηση Κ. ΕΡΤ3
ΑΥΡΙΟ
14:45 Βέροια - Διαγόρας Ρόδου
14:45 Π.Ο.Τ. Ηρακλής - Απόλλων Λ.
14:45 Αριδαίας- Θεσπρωτός
14:45 Μακεδονικός - Ηρακλής Λ.
ΜΕΘΑΥΡΙΟ (13/3)
15:15 Πανσερραϊκός - Νίκη Βόλου ΕΡΤ3
Ρεπό: Απόλλων Πόντου

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 12 αγώνες)
1. Πανσερραϊκός     31
2. ΑΕ Λάρισας     25
3. ΠΑΟΚ Β’     25 -13 αγ.
4. Νίκη Βόλου     23
5. Αναγέννηση Κ.     22
6. ΠΟΤ Ηρακλής     20
7. Παναθηναϊκός Β’     17 -13 αγ.
8. Μακεδονικός     16
9. Αλμωπός Αριδαίας     16 -13 αγ.
10. Διαγόρας ΓΣ     14
11. Βέροια ΝΠΣ     13
12. Απόλλων Πόντου     10 -13 αγ.
13. Ηρακλής Λάρισας     10
14. Απόλλων Λάρισας     7
15. Θεσπρωτός     6
* Με αφαίρεση τριών (3) βαθμών τιμωρήθηκε ο Απόλλων Λάρισας από το Διαιτητικό Δικαστήριο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass