ΑΕΛ

Επιστροφή στη δράση

ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ ΜΗΛΟΣ

Δημοσίευση: 09 Μαρ 2023 12:25

Του Σωτ. Κέλλα

Επιστροφή στη δράση για την ΑΕΛ μετά από σαράντα μέρες (τελευταίο παιχνίδι διεξήχθη στις 29 Ιανουαρίου, εκτός έδρας, με τον Απόλλωνα Πόντου, όπου κέρδισε με 3-0) μεθαύριο Σάββατο, όποτε και θα αγωνιστεί στο Αλκαζάρ, στις 13.45 (ΕΡΤ 3), με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής ημέρας της Super League 2.


Ένα παιχνίδι που ίσως αποτελεί αγωνιστική παρένθεση σε νέα πιθανή διακοπή του πρωταθλήματος, αφού οι ομάδες διεκδικούν περισσότερα χρήματα από το ποσό της φορολόγησης του Στοιχήματος.
Στον αγώνα αυτόν η λαρισινή ομάδα θα επιδιώξει τη νίκη για να παραμείνει στον χορό της ανόδου, ενώ η Αναγέννηση Καρδίτσας για τον ίδιο λόγο θέλει και αυτή το «τρίποντο». Ακόμη, πληροφορίες θέλουν αύριο να ανακοινώνονται οι αποφάσεις για τις προσφυγές των Λαρισαίων Κουτσανικούλη και Καρανίκα.
Στη διάθεση του τεχνικού Γιάννη Ταουσιάνη δεν θα είναι ο τιμωρημένος Γκοτζαμανίδης και οι τραυματίες Θεοδωρόπουλος και Γαρουφαλιάς.
Με απόφαση της διοργανώτριας, όλοι οι ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια, σε ένδειξη πένθους για τα θύματα της πολύνεκρης τραγωδίας στα Τέμπη.

 

ΕΓΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ
Με επιτυχία χειρουργήθηκε ο αρχηγός της ΑΕΛ Κώστας Θεοδωρόπουλος, από τον επικεφαλής γιατρό της ΠΑΕ, χειρουργό – ορθοπεδικό, Γιώργο Μπασδέκη, μετά τη ρήξη πρόσθιου χιαστού που υπέστη σε οικογενειακό δίτερμα της ομάδας. Στο δεξί γόνατο του έμπειρου τερματοφύλακα εφαρμόστηκε συνδεσμοπλαστική και ενίσχυση ALL Modified Lemaire, η οποία θεωρείται σημαντική για επαγγελματίες αθλητές. Συνεργάτες του κ. Μπασδέκη στην επέμβαση που πραγματοποιήθηκε στο «Ιασώ» Θεσσαλίας ήταν η αναισθησιολόγος Σημαιοφορίδου Μαρίνα και ο ορθοπεδικός Τσούγιας Γεώργιος. Ο τερματοφύλακας θα ξεκινήσει άμεσα ενδυνάμωση και θα ακολουθήσει πρόγραμμα επανόδου σε συνεργασία με τον επικεφαλής φυσικοθεραπευτή της ΠΑΕ, Γιώργο Ζαχαρή, και το Κέντρο Πολλαπλών Δράσεων Υγείας «The Medical Project». Επίσης, δεν παρέλειψε να εκδηλώσει την εμπιστοσύνη του στον Στέφανο Σουλούκο.

 

36 ΧΡΟΝΙΑ…
Σαν χθες, το Σάββάτο 8 Μαρτίου 1997, ο παίκτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Λευτέρης Μήλος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, στη νησίδα της οδού Φαρσάλων και στα 31 του μόλις χρόνια έβαλε το όνομά του στη μαύρη λίστα των αδικοχαμένων της «βυσσινί» οικογένειας. Αγωνίστηκε στην ομάδα κατά τη χρονική περίοδο 1991-96. Για τον ίδιο η Λάρισα ήταν η δεύτερη γενέτειρα, μετά την ηρωική Δερβιτσάνη, όπου δεσπόζει εδώ και χρόνια η προτομή του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass