Παρελθόν για τον Δωτιέα ο Χρ. Καπελιάνης

*ΜΕ ΑΠ. ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 08 Μαρ 2023 15:00

Σε αναζήτηση νέου τεχνικού βρίσκεται από χθες ο Δωτιέας Αγιάς. Οι «ερυθρόλευκοι» έλυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους με τον Χρήστο Καπελιάνη και σήμερα Τετάρτη θα παραταχθούν στην Τσαριτσάνη, στον αγώνα για το Κύπελλο ΕΠΣΛ με τον τοπικό Οικονόμο, με υπηρεσιακό προπονητή τον Αποστόλη Γκουγκουλιά (προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας).


Ο Χρήστος Καπελιάνης ανέλαβε τα ηνία του Δωτιέα Αγιάς στα τέλη Νοεμβρίου του 2022 (4η αγωνιστική) και κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα (10η αγωνιστική). Στα τελευταία ωστόσο έξι παιχνίδια ο Δωτιέας Αγιάς μετρά ισάριθμες ήττες και βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη.
*Σήμερα σε αγώνα με τον οποίο θα ολοκληρωθεί η 17η αγωνιστική στον 2ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ο Α.Ο. Χανιώτης θα αντιμετωπίσει τον Πιερικό (15:00).
ΣΤΗΝ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ Ο ΜΠΙΛΛΗΣ
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Τσαριτσάνη θα βρεθεί σήμερα το απόγευμα ο προπονητής Λεωνίδας Μπίλλης, προκειμένου να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Κυπέλλου ανάμεσα στον Οικονόμο και τον Δωτιέα.
Μετά τον αγώνα θα συζητήσει με τη Διοίκηση της αγιώτικης ομάδας, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία, για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass