Ηθος και θέαμα στον αγώνα

*ΑΛΛΑ ΚΑΙ ...ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔOY *ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ 13ο ΓΕΛ (ΑΓΟΡΙΑ), 4ο ΓΕΛ (ΚΟΡΙΤΣΙΑ) ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΒΟΛΕΪ ΛΥΚΕΙΩΝ

Δημοσίευση: 08 Μαρ 2023 13:10

Δυστυχώς η τραγωδία στα Τέμπη, φαίνεται πως δεν συγκινεί ορισμένους, που ευτυχώς είναι πολύ λίγοι και ανεγκέφαλοι.


Χθες λοιπόν, έξω από το κλειστό γυμναστήριο του Αλκαζάρ και μετά τη διεξαγωγή των τελικών αγώνων βόλεϊ του σχολικού πρωταθλήματος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, σημειώθηκε επεισόδιο, το οποίο ευτυχώς δεν πήρε έκταση.
Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες υπήρξε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ μαθητών, περίπου δέκα στον αριθμό, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί η αστυνομία η οποία έσπευσε στο σημείο με την ομάδα ΔΙΑΣ. Μάλιστα προσήχθησαν τρεις ανήλικοι μαθητές για το επεισόδιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μαθητές ήταν από άλλο Λύκειο και όχι από αυτά που αγωνίστηκαν, διότι τόσο στα αγόρια όσο και στα κορίτσια στους δυο τελικούς, στην κερκίδα είχαμε ενθουσιασμό και στον αγωνιστικό χώρο παιχνίδια υψηλού επιπέδου.
Είναι άξιοι συγχαρητηρίων λοιπόν, τα αγόρια και τα κορίτσια, οι προπονητές και οι συνοδοί καθηγητές, όπως και όλοι οι μαθητές που δημιούργησαν μια ενθουσιώδη ατμόσφαιρα, ενώ στο τέλος καθάρισαν και τον αγωνιστικό χώρο, την κερκίδα από τα χαρτάκια που πέταξαν. Μπράβο τους…
ΤΑ ΠΑΙΧΝΔΙΑ
Στα αγόρια το 13ο ΓΕΛ Λάρισας, μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι, κέρδισε το 7ο ΓΕΛ Λάρισας, με 2-0 σετ (25-22, 25-21).
Το πρώτο σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ενώ στο δεύτερο οι πρωταθλητές έχαναν με 20-16 και μετά από ένα μεγάλο σερί, το κέρδισαν τελικά 25-21.
13ο ΓΕΛ (Δήμητρα Τριανταφύλλου): Σιώμος Αγ., Στασινός Δημ., Χατζηλάζαρος Γ., Γκαράς Αθ., Δράμης Αστ., Τετραδάς Γεώργ., Πλίκας Αθ., Ριζούλης Μιχ., Χατζηλαδάς Θ., Χατζής Αν., Παυλίδης Κυρ.
7ο ΓΕΛ (Αθανασία Σαμαρά): Δημόπουλος Φιλ., Παπαδημητρίου Σ., Θελούρας Δημ., Μπουκόρος Ευσ., Νάνος Δημ., Διαμαντής Θωμ., Παπαναστασίου Αν., Ζιώγας Απ., Αναστασόπουλος Μ., Δημόπουλος Απ., Παπατζιτζές Χρ., Τζιότζιος Αθ.
*Το 13ο ΓΕΛ Λάρισας, θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη εβδομάδα εντός έδρας για την επόμενη φάση, τον νικητή από τα Λύκεια Τρικάλων.

ΣΟΥΠΕΡ ΘΕΑΜΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
Το 4ο ΓΕΛ Λάρισας κατέκτησε το τρόπαιο στα κορίτσια, κερδίζοντας μετά από έναν τελικό που θύμιζε αγώνα επαγγελματικών κατηγοριών το 7ο ΓΕΛ Λάρισας, με 2-1 σετ (25-22, 26-28, 15-13).
Στο πρώτο σετ είχαμε τις δύο ομάδες κοντά στο σκορ, το 7ο ΓΕΛ έφτασε να μειώσει στον πόντο, 22-21, όμως έχασε στο τέλος, 25-22.
Διαφήμιση του βόλεϊ έγινε στο δεύτερο σετ, όπου τα κορίτσια έδειξαν πως έχουν μεγάλες δυνατότητες και παραθέτουμε τη διακύμανση του σκορ:
1-4, 8-5, 14-19, 19-23, 24-24, 26-26, 26-28.
Και στο τάι μπρέικ είχαμε: 0-3, 2-4, 7-7, 11-8, 13-10, 14-12, 15-13.
4ο ΓΕΛ (Νίκος Νάκας): Βελεσιώτη Ευδ., Βαλάση Νατ., Βούλγαρη Δέσπ., Ζαφειρίου Εύα, Ζησοπούλου Δαν., Κυριζοπούλου Αικ., Κουταλά Εύα, Τσάμογλου Μαρ., Μπαντή Δαν., Φτάρα, Γκούμα Ελ., Δημητριάδη Μαρ., Μαργαριτοπούλου Δαν., Σιώμου Αν.
7ο ΓΕΛ (Αθανασία Σαμαρά): Γκαραβέλη, Ζιώγα Σοφ., Θελούρα Ελ., Κοκκινίδη Αικ., Λυκοκώστα Βασ., Μερτζανίδη Δ., Ντιντιού Νεφ., Παυλίδη Θ., Τσούτσου Αικ., Βόγκλι Αντ.
Διαιτητές στους δύο τελικούς ήταν η Δάφνη Μπατσίλα και ο Παναγιώτης Δικόπουλος, ενώ στη γραμματεία ήταν η Αρετή Πάικου.

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ.: Αλέξανδρος Παπαγεωργίου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass