Ικανοποίηση στον Ηρακλή Λάρ.

*Για την εμφάνιση χθες στον Βόλο με τη Νίκη (1-1)

Δημοσίευση: 06 Μαρ 2023 13:50

Ικανοποίηση επικρατεί στην ομάδα του Ηρακλή Λάρισας για την εμφάνιση στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που διεξήχθη στη Νεάπολη Βόλου, κόντρα στη Νίκη Βόλου, όπου αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1.

Η λαρισινή ομάδα παρουσιάστηκε ανταγωνιστική για ένα ακόμα παιχνίδι και έδειξε πως βρίσκεται σε ετοιμότητα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος την ερχόμενη εβδομάδα, όπου και θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Κυριακή 12 Μαρτίου τον Μακεδονικό εκτός έδρας.
Πριν από τη σέντρα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών.
Η Νίκη Βόλου προηγήθηκε με γκολ του Γαβριηλίδη στο 25’, ενώ στην επανάληψη ο Όμηρος Συρεγγέλας ισοφάρισε σε 1-1 στο 65’ για τον Ηρακλή Λάρισας.
Οι γηπεδούχοι στο 80’ είχαν δοκάρι με τον Τζιώρα.
Η ομάδα του Ηρακλή Λάρισας απείλησε και αυτή σε ορισμένες φάσεις σε ένα ανοιχτό παιχνίδι, ενώ ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας κ. Χρήστος Χατζηλιάδης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του.
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Μπάγιτς, Κάσσος, Αναστασίου, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης, Κρητικός, Ολαϊζόλα, Σιαφά.
Έπαιξαν και οι: Μπουργάνης, Κουτσιμπάνας, Δημητρίου, Λογαράς, Δεληζήσης, Μέτσε, Κριμιτζάς, Μπάλλας, Μορέιρα, Τζιώρας, Μιράντα, Ροχάνο.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρήστος Χατζηλιάδης): Φαρμάκης, Μπαλαμώτης, Γκουγκούδης, Γιαννίτσης, Γκαλίτσιος, Μπόσιο, Χατζής, Λίταινας, Χριστίδης, Κέρι, Κάσας.
Έπαιξαν και οι: Παπαγιάννης, Ζαφειρίου, Λαγωνίδης, Λεσάι, Συρεγγέλας, Μπάμης, Σούμπαση, Αλτάνης, Τασιούλης, Κουτσιούδης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass