Επιτέλους μπάλα…

ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Δημοσίευση: 02 Μαρ 2023 11:35

Του Σωτ. Κέλλα

Με ανακούφιση δέχτηκαν οι παίκτες της ΠΑΕ ΑΕΛ την ανακοίνωση για επανεκκίνηση της Super League 2.

Ποδοσφαιριστής, από τους θεωρητικά βασικούς, έλεγε στο φιλικό του περιβάλλον ότι ήταν καιρός να συμβεί αυτό γιατί πλέον οι ομάδες ούτε φιλικά δεν μπορούν να παίξουν με την αβεβαιότητα που υπάρχει.
Από σήμερα το πρωί οι παίκτες της ΑΕΛ θα μπούνε σε κανονικούς προπονητικούς ρυθμούς και μάλλον την ερχόμενη Κυριακή θα γίνει φιλικό παιχνίδι ενόψει της αναμέτρησης με την Αναγέννηση Καρδίτσας, για την οποία δεν γνωρίζει την ημέρα που θα διεξαχθεί. Βάσει του αρχικού προγράμματος της διοργανώτριας, είχε οριστεί να διεξαχθεί Παρασκευή, αλλά κανείς δεν ξέρει αν θα ισχύσει το πρόγραμμα που έχει βγει ή θα αλλάξει.
Ο τεχνικός Γιάννης Ταουσιάνης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Γκοτζαμανίδη και τον τραυματία Θεοδωρόπουλο, ενώ ευχάριστο γεγονός αποτελεί η συμμετοχή στις προπονήσεις του Νούνιες, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.
Χθες το πρωί, η ΠΑΕ ΑΕΛ σε ανακοίνωσή της έδειξε να μη στηρίζει τον πρόεδρο (παραιτήθηκε χθες) της διοργανώτριας Λεωνίδα Λεουτσάκο. Ανέφερε, μεταξύ άλλων, τα εξής:
 -«Αυτό που θα πρέπει να αντιληφθούμε όλοι οι συμμετέχοντες με απόλυτη σύμπνοια και κυρίως το Προεδρείο της SL2, είναι η αναγκαιότητα άμεσης εξεύρεσης λύσεων και υπερβάσεων εις όφελος των πολλών.
Εξάλλου, ο κυρίαρχος ρόλος ύπαρξης του συγκεκριμένου φορέα που λέγεται SL2, είναι η εξυπηρέτηση των συμφερόντων των ομάδων που δυστυχώς αυτήν τη στιγμή βρίσκονται σε αδιέξοδο.
Η SL2 για να γίνει βιώσιμη οφείλει να εκσυγχρονιστεί και να λειτουργήσει με κανόνες διαφάνειας για όλες τις ομάδες της».
-«Ζητούμε από όλους τους συναδέλφους να αντιληφθούν την κρισιμότητα της τρέχουσας συγκυρίας, καθώς το διακύβευμα δεν αφορά μόνο την επανέναρξη ή μη του φετινού πρωταθλήματος, αλλά τη δυνατότητα επιβίωσης της ίδιας της SL2».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass