Κρίσιμο 48ωρο...

*ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2

Δημοσίευση: 28 Φεβ 2023 11:33

Του Σωτ. Κέλλα
Εντός 48 ωρών θα κριθεί το μέλλον του φετινού πρωταθλήματος της Super League 2, καθώς σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με τη Διοίκηση της Super League 1 και τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.


Ως γνωστόν, το πρωτάθλημα έχει διακοπεί λόγω διαφωνιών των ομάδων της κατηγορίας από το ποσοστό που πήραν από τη φορολόγηση του Στοιχήματος. Ο υφυπουργός Αθλητισμού θέλει οι ομάδες να επιστρέψουν στον αγωνιστικό χώρο, να γίνουν λιγότερες και να γίνει το πρωτάθλημα πιο αξιόπιστο.
Με τα τωρινά δεδομένα, δεν ξέρουμε, ακόμη κι αν οι ομάδες αποδεχτούν τις προτάσεις, αν το ποσό μπορεί να διαφοροποιηθεί φέτος ή οι αλλαγές θα πραγματοποιηθούν την επόμενη σεζόν.
Οι περισσότερες ομάδες εκπέμπουν οικονομικά SOS και δεν είναι τυχαίες οι φήμες ότι σε περίπτωση που δεν πάρουν χρήματα από την Πολιτεία, θα πρέπει να ψάξουν αλλού για να μην έχουν οφειλές στο τέλος της σεζόν. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται η απόφαση αυτή…
Δυστυχώς οι πολλές ομάδες της κατηγορίας έχουν φέρει και μικρό μερίδιο για την καθεμία από αυτές.
Αύριο υπάρχει Διοικητικό Συμβούλιο στη Διοργανώτρια με πιθανή πρόταση μομφής κατά του νυν προέδρου Λεουτσάκου που θεωρείται από ορισμένους υπεύθυνος για τα μικρά ποσά που πήραν οι ομάδες. Οι δύο συναντήσεις είναι καθοριστικές.
Υπενθυμίζουμε ότι 9 Μαρτίου πιθανόν να υπάρξει προκήρυξη εκλογών και την επομένη διάλυση της Βουλής. Αν δεν υπάρξει συμφωνία ως τότε, δεν θα υπάρξουν και λεφτά μέχρι τέλος της αγωνιστικής σεζόν… Ακόμα και οι 75.000 ευρώ κινδυνεύουν να μη δοθούν…
Στη Λάρισα, ΑΕΛ και Ηρακλής Λάρισας τηρούν στάση αναμονής, συνεχίζοντας τις προπονήσεις παίζοντας οικογενειακά διπλά, ενώ ο Απόλλωνας Λάρισας έχει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, αφού έχουν σταματήσει οι προπονήσεις των παικτών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass