O Ιμπραΐμοβιτς επέστρεψε στα γήπεδα της Ιταλίας

* Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 28 Φεβ 2023 7:52

Η μεγάλη «είδηση» της 24ης αγωνιστικής της Serie A, δεν ήταν η νίκη της Μίλαν επί της Αταλάντα με 2-0 (τρίτη σερί για τους «ροσονέρι» που ανέβηκαν στη 2η θέση, ισόβαθμοι με την Ίντερ στουε 47 β.), αλλά η επιστροφή του σπουδαίου Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στους αγώνες των περσινών πρωταθλητών Ιταλίας, 9 μήνες

μετά την επέμβαση που έκανε στο αριστερό γόνατό του.
Ο 41χρονος Σουηδός σταρ, που δεν το... βάζει κάτω, μπήκε στο παιχνίδι στο 74ο λεπτό, στη θέση του Ολιβιέ Ζιρού, γνωρίζοντας την αποθέωση απ’ το κοινό των Μιλανέζων. «Μου δίνουν τη δύναμη, την αδρεναλίνη και το κίνητρο να συνεχίσω, χωρίς τη βοήθεια των tifosi θα ήταν πολύ δύσκολο», σχολίασε μετά τη συνάντηση ο «Ίμπρα», στο DAZN, όταν ρωτήθηκε για την υποδοχή των οπαδών.
«Αισθάνομαι καλά και έχουν περάσει ένας χρόνος και δύο μήνες από τότε που ένιωσα, όπως ένιωσα σήμερα. Ένιωσα ελεύθερος να μπορώ να κάνω αυτό που αγαπώ: Να παίζω ποδόσφαιρο. Κάτι που δεν μπορούσα να κάνω την περασμένη σεζόν λόγω των ενοχλήσεων στο γόνατο». Ο Σουηδός φορ μάλιστα με τη συμμετοχή του στο παιχνίδι κόντρα στην Αταλάντα, σε ηλικία 41 ετών και 146 ημερών έγινε ο μεγαλύτερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής στην ιστορία των «ροσονέρι» σε αγώνα πρωταθλήματος, ξεπερνώντας τον Αλεσάντρο Κοστακούρτα που είχε αγωνιστεί σε ηλικία 41 ετών και 25 ημερών.
Και αν η είδηση αυτή έφερε χαρά στην Ιταλία, στη Λάρισα έφερε θλίψη, καθώς εκπρόσωπος της εταιρείας Padel που έχει στην ιδιοκτησία του ο Ιμπραΐμοβιτς, απαντώντας στην ερώτηση της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» εάν όντως ισχύει η είδηση ότι ο διάσημος ποδοσφαιριστής ετοιμάζεται να επενδύσει σε γήπεδα Padel στη Λάρισα, τόνισε: «Δεν πρόκειται να ανοίξει το Padel Zenter στην Ελλάδα».
Η επένδυση θα γίνει, τα γήπεδα Padel θα κατασκευαστούν, αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι η εμπλεκόμενη εταιρεία είναι η Superior Padel Hellas, η οποία ανήκει στη Σουηδική WPT, που με τη σειρά της είναι στρατηγικός συνεργάτης με την ισπανική Padel Galis.
Στον ίδιο χώρο θα κατασκευαστεί και πισίνα για χαλάρωση των αγωνιζόμενων…

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass