Σύντομες αθλητικές ειδήσεις

Δημοσίευση: 23 Φεβ 2023 15:30

Κόβει πίτα ο Φαλανιακός

Ο Α.Σ. Φαλανιακός καλεί τους φίλους της ομάδος, πρώην προέδρους, διοικητικούς και χορηγούς, στην καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας σήμερα Πέμπτη 23/2 και ώρα 20:00 στο καφέ «Pueblo».

 

Κόβουν πίτα και βραβεύουν οι Μαραθωνοδρόμοι

Την Πέμπτη 2 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση βραβεύσεων και η κοπή της πίτας Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας. Στο πλαίσιο της ετήσιας γιορτής του Συλλόγου, θα βραβευθούν αθλητές, εθελοντές, φορείς και χορηγοί.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 19.00 στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο Λάρισας (είσοδος δωρεάν) και ο Σύλλογος καλεί όλους τους φίλους και τα μέλη να δώσουν το «παρών».

 

Κοπή πίτας και εγκαίνια στον ΣΕΠΛ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα κόβει ο ΣΕΠΛ σήμερα Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου στις 19:30 στα καινούργια γραφεία του συνδέσμου που στεγάζονται στο «Bowling». Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνουν και τα εγκαίνια των νέων γραφείων, ενώ παράλληλα θα τελεστεί αγιασμός.
Φέτος ο ΣΕΠΛ θα τιμήσει παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και από τους επτά Δήμους του νομού, καθώς επίσης ανθρώπους με κοινωνικό-φιλανθρωπικό έργο. Καλούνται τα μέλη και οι φίλοι του ΣΕΠΛ να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass