«Θέατρο των ονείρων» μόνο για μία ομάδα...

*ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. -ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ EUROPA LEAGUE *ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ CONFERENCE LEAGUE

Δημοσίευση: 23 Φεβ 2023 14:10

Σε μία ...κλωστή κρέμονται αρκετά από τα νοκ άουτ play-off ματς του UEFA Europa League, καθώς ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Ρόμα, η Γιουβέντους και ο Άγιαξ αγωνίζονται για να κλείσουν τη θέση τους στους «16».


Από το «Καμπ Νου» -την περασμένη εβδομάδα-, φώτα και προσοχή στρέφονται σήμερα στο «Ολντ Τραφορντ» για την επαναληπτική αναμέτρηση ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Μπαρτσελόνα. Μετά τη συναρπαστική ισοπαλία (2-2) στον πρώτο αγώνα τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα.
Σήμερα, όμως, το «Ολντ Τράφροντ» θα μετατραπεί σε «Θέατρο των Ονείρων» για ένα από αυτά τα δύο ευρωπαϊκά μεγαθήρια, εκείνο που θα καταφέρει να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τη φάση των «16» της διοργάνωσης.
Το σημερινό πρόγραμμα και τα αποτελέσματα στους πρώτους αγώνες των νοκ άουτ play-off πρόκρισης στους «16» του Europa League:
19:45
Ναντ-Γιουβέντους    (1-1)
Μίντιλαντ-Σπόρτινγκ Λισ.    (1-1)
Μονακό-Λεβερκούζεν    (3-2)
Αϊντχόφεν-Σεβίλη    (0-3)22:00
Μάντσεστερ Γ.-­Μπαρτσελόνα    (2-2)
Ουνιόν Βερολίνου-Άγιαξ    (0-0)
Ρεν-Σαχτάρ Ντόνετσκ    (1-2)
Ρόμα-Σάλτσμπουργκ    (0-1)
* Οι νικητές παίρνουν το «εισιτήριο» για τη φάση των «16» (9 και 16/3), η κλήρωση της οποίας θα πραγματοποιηθεί στις 24/2.
* Στη φάση των «16» έχουν εξασφαλίσει θέση, ως πρώτες των ομίλων τους, οι Άρσεναλ, Μπέτις, Φενερμπαχτσέ, Φερεντσβάρος, Φέγενορντ, Φράιμπουργκ, Σοσιεδάδ και Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ.
ΤΟ «EUROPA CONFERENCE LEAGUE»
Η Φιορεντίνα μπορεί να περιμένει την ... κλήρωση της Παρασκευής (24/2), μετά την εντυπωσιακή νίκη της με 4-0 στην Πορτογαλία απέναντι στην Μπράγκα την περασμένη εβδομάδα, αλλά έξι από τους οκτώ αγώνες των νοκ άουτ play-off του Europa Conference League έληξαν με σκορ 1-0, αφήνοντας στις ομάδες ανοιχτές τις... πόρτες για την -επόμενη- φάση των «16».
Το σημερινό πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των πρώτων αναμετρήσεων στη φάση των νοκ-άουτ play-off του Europa Conference League:
19:45
Κλουζ -Λάτσιο     (0-1)
Ντνίπρο-ΑΕΚ Λάρνακας    (0-1)
Παρτιζάν-Σερίφ Τιράσπολ    (1-0)
Άντερλεχτ-Λουντογκόρετς    (0-1)

22:00
Γάνδη-­Καραμπάγκ    (0-1)
Λεχ Πόζναν-Μπόντο Γκλιμτ    (0-0)
Βασιλεία-Τραμπζονσπόρ    (0-1)
Φιορεντίνα-Μπράγκα    (4-0)
* Οι νικητές των νοκ-άουτ play-off παίρνουν το «εισιτήριο» για τη φάση των «16» του Europa Conference League (9 και 16/3), η κλήρωση της οποίας θα πραγματοποιηθεί στις 24/2.
* Στη φάση των «16» του Europa Conference League έχουν εξασφαλίσει θέση, ως πρώτες των ομίλων τους, οι Άλκμααρ, Τζουργκάρντεν, Μπασακσεχίρ, Νις, Σίβασπορ, Σλόβαν Μπρατισλάβα, Βιγιαρεάλ και Γουέστ Χαμ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass