Η ΑΕΛ δεν ικανοποίησε τον κόσμο της

ΦΑΝΗΚΑΝ ΟΙ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δημοσίευση: 21 Φεβ 2023 11:05

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Ο κόσμος της ΑΕΛ παρότι ήταν φιλικό το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου, πήγε προχθές το απόγευμα στο στάδιο Αλκαζάρ, όμως άλλα περίμενε και άλλα τελικά είδε στον αγωνιστικό χώρο.


Το 1-3 ήταν ένα σκορ που κατέδειξε τις αδυναμίες της ομάδας, απέναντι σε έναν αντίπαλο που σαφώς και δεν ήταν όπως ο Αλμωπός Αριδαίας, όπου οι «βυσσινί» είχαν επικρατήσει άνετα με 3-0, στο πρώτο μισάωρο της φιλικής εκείνης αναμέτρησης.
Η Νίκη Βόλου χωρίς να εντυπωσιάσει, εκμεταλλεύτηκε στο δεύτερο ημίχρονο τον παθητικό ρόλο που είχε η ΑΕΛ, πετυχαίνοντας τρία γκολ, τα δύο από λάθος των «βυσσινί» και σημείωσε μια νίκη, που ναι μεν ήταν σε ένα φιλικό παιχνίδι, όμως σε τέτοια ματς ο κόσμος της λαρισινής ομάδας δεν θέλει να αποχωρεί με κατεβασμένο τα κεφάλι από το γήπεδο.
Αναμφισβήτητα το τελικό αποτέλεσμα όπως διαμορφώθηκε, δεν σημαίνει πως οι δυνατότητες της ομάδας είναι μόνο αυτές που φάνηκαν στην επανάληψη και δεν πρέπει να μηδενίσουμε την καλή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο και τις ευκαιρίες για γκολ που δημιουργήθηκαν.
Επίσης, δεν πρέπει να αγνοούμε και το γεγονός, πως όλη αυτή η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την αδυναμία εξεύρεσης λύσης για να γίνει επανεκκίνηση στο πρωτάθλημα της Super League 2, έχει κουράσει τους πρωταγωνιστές, που δεν είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές.
Τρεις εβδομάδες εκτός επίσημης αγωνιστικής δράσης είναι ένα μεγάλο χρονικό διάστημα για τους επαγγελματίες παίκτες, που βλέπουν προς το παρόν πως δεν υπάρχει φως στο τούνελ και είναι φυσιολογικό ως έναν βαθμό, να μην βγάζουν τον πραγματικό τους εαυτό στις φιλικές αυτές αναμετρήσεις.
Σε κάθε περίπτωση, ο προπονητής της ΑΕΛ Γιάννης Ταουσιάνης που είναι ο πλέον αρμόδιος, είδε τι δεν λειτούργησε σωστά στο φιλικό με τη Νίκη Βόλου και τις όποιες αδυναμίες εντόπισε, θα επιδιώξει να διορθωθούν το επόμενο διάστημα μέσα από τις προπονήσεις, με την ελπίδα να ξεκινήσει και πάλι το συντομότερο δυνατό το πρωτάθλημα της Super League 2.

 

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2
Αύριο Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου και ώρα 12:30 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42 / 4ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:
1. Ενημέρωση για τη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Μπαλτάκο και επαναξιολόγηση της υφιστάμενης κατάστασης μετά την έκδοση της υπ. αρ. 65456/10.2.23 ΚΥΑ.
2. Διάφορα Θέματα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass