Ισόπαλος εκτός έδρας ο ΠΟΕ, νέα ήττα για τον Δωτιέα Αγιάς

Στον 2ο Ομιλο της Γ’ Εθνικής (15η αγωνιστική)

Δημοσίευση: 20 Φεβ 2023 11:10

Μία ισοπαλία εκτός έδρας και μία ήττα «εντός των τειχών» ήταν ο απολογισμός των εκπροσώπων του νομού στη Γ’ Εθνική (2ος Όμιλος, 15η αγωνιστική).

Συγκεκριμένα ο ΠΟ Ελασσόνας μοιράστηκε στην Πτολεμαΐδα βαθμούς και γκολ (1-1) με τον Μακεδονικό, ενώ ο Δωτιέας Αγιάς στο γήπεδο Μακρυχωρίου υπέστη την τέταρτη σερί ήττα, αυτή τη φορά από τον Πιερικό με 2-0.
Αναλυτικά:
Στο γήπεδο Πτολεμαΐδας το παιχνίδι διεξήχθη μέσα σε κλίμα έντασης, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ με έναν περιπετειώδη τρόπο. Ο Χάιτας κέρδισε πέναλτι στο 17’ από τον Λαγό, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος. Ο Γούπος απέκρουσε, αλλά ο βοηθός διαιτητής υπέδειξε επανάληψη. Ο Χάιτας εκτέλεσε εκ νέου, ο Γούτος απέκρουσε ξανά, αλλά στην επαναφορά της μπάλας ο επιθετικός του Μακεδονικού με νέα προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.
Η απάντηση του ΠΟΕ ήρθε στο 33’ με τον Καραγκούνη, ο οποίος με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή ισοφάρισε σε 1-1.
Ο ΠΟΕ προσπάθησε για την ανατροπή χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες στο 43’ με τον Γκαμπέτα, στο 44’ με τον Κυρίτση και στο 75’ με τον Γκαμπέτα, ενώ στο 86’ οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Ηλιάδη, αλλά ο Γούπος απέκρουσε δύσκολα με τα πόδια.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ (Κ.Π. Καπετάνος): Δημητριάδης, Παπάς, Ρωσσίδης (88ο λ.τ. Λιάμης), Καρασιούνας, Βασάκης, Κοντογουλίδης, Θεοδουλίδης (85ο Πολυχρονίδης), Χάιτας, Καλογιαννίδης (80ο Μωυσιάδης), Ηλιάδης, Τοπάλης.
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Στ. Αρσένος): Γούπος, Κάκαμης, Νταμπώσης (65’ Καραμούλας), Λαγός (46’ Αγγελούλης), Περγτζιόνι, Κοντοθανάσης, Γκαμπέτας (82ο Τσάτσος), Κυρίτσης, Κωστούλας (65ο Μπέλλος), Καραγκούνης (46’ Μουλτσιάς), Ιγγλέζος.

 

Ο Π.Ο.Ε. ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Με απειλές, βρισιές και χειρονομίες υποδέχτηκαν την ομάδα του ΠΟΕ στην Πτολεμαΐδα, όπως υποστήριξαν οι άνθρωποι των «κυανολεύκων», οι οποίοι αναγκάστηκαν να ζητήσουν τη συνδρομή της αστυνομίας. Μάλιστα με ανακοίνωσή του ο ΠΟΕ αναφέρει τα εξής:
«Η διοίκηση του ΠΟΕ ευχαριστεί την Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης και τον διοικητή του ΑΤ Εορδαίας κ. Σπύρο Τάσιο για την ασφάλεια και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα απέναντι στον Μακεδονικό Φούφας».

 

ΤΟ ΠΑΛΕΨΕ Ο ΔΩΤΙΕΑΣ
Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλε ο Δωτιέας Αγιάς, δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα από τον ισχυρό Πιερικό (2-0). Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 5’ με την κεφαλιά του Δεληγιάννη ύστερα από φάουλ του Χρ. Παπαδόπουλου, ενώ οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για την ισοφάριση. Αρχικά στο 15’ χάθηκε διπλή ευκαιρία με τους Δρόσο και Τσακάλι, ενώ στο 24’ ο Τσακάλι μετά από κόρνερ του Αναδολού, δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα σε κενή εστία.
Κι ενώ ο Δωτιέας πίεζε για την ισοφάριση, κόντρα στη ροή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-2. Στο 27’ ο Χρ. Παπαδόπουλος επιχείρησε σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα χτύπησε σε πλάτη αμυνόμενου και άλλαξε πορεία, καταλήγοντας στα δίχτυα.
Από κει και πέρα ο Πιερικός προσπάθησε να διαχειριστεί το υπέρ του αποτέλεσμα, διαφύλαξε την άμυνά του και έφτασε στη νίκη με το 2-0 του πρώτου μέρους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον Δωτιέα Αγιάς απουσίαζαν οι Χατζής Θ., Χατζής Κ., Ντάλλας και Κορτσάρι, ενώ ο Ντακούλας αγωνίστηκε τραυματίας.
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Χρ. Καπελιάνης): Πατέτσιος, Σταθάκος (78’ Ι. Ντελής), Γιαννακόπουλος, Τσακάλι, Τάρτας, Ντακούλας, Αναδολού (78’ Γιαννακός), Πρέτσι, Βλησαρούλης (58’ Εν Γκο), Δρόσος, Λαβαντσιώτης (65’ Αποστολάκης).
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Λ. Μπίλης): Μπαλάφας, Χατζηκωνσταντίνου, Καργιόπουλος, Τουλίκας, Δεληγιάννης, Βήτος, Κατσαβάκης, Χρ. Παπαδόπουλος (82’ Μακρίδης), Κυπαρίσσης, Κατσάρας (65’ Μαυρίδης), Καλαϊτζής (71’ Στραβογιάννης).

 

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Μακεδονικός Φούφας-Π.Ο.Ε.    1-1
ΑΕΠ Κοζάνης-ΠΑΟΚ Κρηστώνης    2-2
Εδεσσαϊκός-Αγγελοχώρι    2-1
Σβορώνος-Ολυμπιακός Β.    1-0
Δωτιέας Αγιάς-Πιερικός    0-2
Εθνικός Κεραμιδίου-Χανιώτης    1-4
Καστοριά-Κοζάνη    1-5

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Κοζάνη    36-6    37
2. Πιερικός    19-13    26
3. Αγγελοχώρι    29-16    24
4. Σβορώνος    17-16    23
5. Α.Ο. Χανιώτης    22-21    23
6. Π.Ο. Ελασσόνας    10-10    20
7. Καστοριά    10-16    18
8. Εθνικός Κεραμιδίου    15-16    18
9. ΠΑΟΚ Κρηστώνης    12-20    18
10. Δωτιέας Αγιάς    9-21    17
11. Εδεσσαϊκός    16-20    16
12. Ολυμπιακός Βόλου    8-12    15
13. ΑΕΠ Κοζάνης    17-28    15
14. Μακεδονικός Φούφας    10-15    13

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (25/2, 15:00)
ΑΕΠ Κοζάνης-Μακεδονικός Φούφας
Π.Ο. Ελασσόνας-Εδεσσαϊκός
ΠΑΟΚ Κρηστώνης-Σβορώνος
Αγγελοχώρι-Δωτιέας Αγιάς
Ολυμπιακός Β.-Εθνικός Κεραμιδίου
Πιερικός-Καστοριά
Χανιώτης-Κοζάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass