ΑΕΛ Κ-15

Ετοιμη για τον τρίτο γύρο…

*Με την εκπληκτική επίδοση 33-9 τερμάτων και πρώτο σκόρερ τον Κώστα Μπασδέκη με 7 γκολ * Η μόνη ομάδα που πήρε ισοπαλία από τον ΠΑΟΚ

Δημοσίευση: 20 Φεβ 2023 11:40

Η ΑΕΛ παίζει στη Super League 2 αλλά έχει και «γεύση» Super League 1, καθώς μια ομάδα της αγωνίζεται στο πρωτάθλημα αυτό και μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία και είναι αυτή της Κ-15.


Αυτή τη στιγμή υπό τις οδηγίες του Θόδωρου Ελευθεριάδη βρίσκεται στη δεύτερη θέση και κατάφερε κάνοντας σωστές επιλογές το καλοκαίρι να κάνει μια καλή ομάδα, η οποία μέχρι τώρα έχει χάσει μόνο από τον ΠΑΟΚ των έντεκα διεθνών (!) και η μόνη απ’ όλες τις υπόλοιπες που κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία από τους Θεσσαλονικείς.
Μέχρι τώρα κάνει μια εξαιρετική πορεία και πετυχαίνει 2,5 γκολ ανά αγώνα. Έχει πετύχει σύνολο 33 τέρματα και έχει δεχθεί 9 σε 14 αγώνες.
Πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι ο Κώστας Μπασδέκης που έχει πετύχει 7 τέρματα, αλλά υπάρχουν και άλλοι εξαίρετοι ταλαντούχοι παίκτες που δείχνουν ότι μπορούν να διαγράψουν λαμπρή πορεία.
Αυτό που θωρείται «κλειδί» είναι η καλή οργάνωση με δύο γυμναστές (Δουίκας, Παντέλης), αλλά και ψυχολόγο.
Η ομάδα από προχθές που κέρδισε στον Βόλο τον ΝΠΣ Βόλου με 3-0 ετοιμάζεται για τον τρίτο και τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος, με στόχο μια θέση στην προνομιούχα δυάδα που οδηγεί στα πλέι οφ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass