H δύναμη της αδράνειας...

ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΡΔ.-ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡ. (0-0)

Δημοσίευση: 19 Φεβ 2023 15:00

Φιλικό παιχνίδι έπαιξαν χθες στην Καρδίτσα η Αναγέννηση Καρδίτσας και ο Ηρακλής Λάρισας. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 0-0 σε ένα παιχνίδι, που στο δεύτερο μέρος αναδείχθηκε η δύναμη της ...αδράνειας από την αγωνιστική απραξία, καθώς αυτό δεν είχε καλή ποιότητα.


Οι δύο αντίπαλοι είχαν από ένα δοκάρι. Οι γηπεδούχοι στο 15’ με τον Μπούζα και οι φιλοξενούμενοι με τον Λούκας Γκαρσία στο 29’.
Η ομάδα της Καρδίτσας στο πρώτο μέρος έχασε ευκαιρίες με τον Μπούζα (στο 5’ σουτ εκτός περιοχής άουτ), 10 (σουτ του Μπάτροβιτς από το σημείο του πέναλτι η μπάλα κοντράρει σε αμυνόμενο), ενώ στο 15’ πάλι ο Μπούζας με σέντρα σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 19’ και στο 22’ ο Πολίτης απείλησε τον τερματοφύλακα του Ηρακλή, ενώ στο 25’ ο Πρίκας σέντραρε και ο Γιάκος έπιασε την κεφαλιά, με την μπάλα να περνά μόλις άουτ.
Ο Ηρακλής Λάρισας είχε την ευκαιρία να προηγηθεί, όταν στο 29’ ο Λούκας Γκαρσία έκανε το σουτ από πλάγια θέση, με την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο του Τσέλιου. Ένα λεπτό αργότερα αστόχησε ο Τσουμάνης, που στο σουτ που έκανε η μπάλα κατέληξε άουτ.
Τελευταία φάση του πρώτου μέρους ήταν στο 32’, όταν ο Πολίτης από κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Φαρμάκη.
Στο δεύτερο μέρος η ποιότητα του αγώνα έπεσε, ο Σκόνδρας με κεφαλιά στο 70’ βρήκε δίχτυα, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ στο 74’ ο Λεσάι μπήκε στη μεγάλη περιοχή, έδωσε στον Κέρι κι εκείνος πλάσαρε, όμως, ο Τσέλιος απέκρουσε εντυπωσιακά.
AΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Τσέλιος, Αναστασόπουλος, Γκόλιας, Σκόνδρας, Πρίκας, Πολίτης, Μπούζας, Κοζορώνης, Ελιβέλντο, Γιάκος και Μπάτροβιτς. Έπαιξαν ακόμη και οι Γκαντής, Λαγός, Αθανασιάδης, Γκινής, Ζάγγος, Θεολόγης, Κορέλλας, Κόκκας, Ραπάι και Μπαλτάς.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Φαρμάκης, Καραμπέρης, Γκαλίτσιος, Γκουγκούδης, Γιαννίτσης, Γκαρσία Λούκας, Χατζής, Κάσας, Λίταινας, Τασιούλης, Τσουμάνης. Έπαιξαν ακόμη και οι Χρηστίδης, Αλτάνης, Λεσάι, Κέρι, Μπαλαμώτης, Συρεγγέλας, Μπάμης, Σουμπάσι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass