Τέταρτος στην Ελλάδα ο Ανδρέας Παπαστεργίου

Ο 20ΧΡΟΝΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΒΑΔΙΣΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Δημοσίευση: 19 Φεβ 2023 11:45

Ο 20χρονος Λαρισαίος βαδιστής, Ανδρέας Παπαστεργίου, πήρε την καλύτερη θέση στην καριέρα του σε επίπεδο ανδρών χθες, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στο ΣΕΦ, καθώς τερμάτισε 4ος στα 5.000 μέτρα βάδην, με χρόνο 22.13.05, αλλά ο ίδιος έδειξε ανικανοποίητος.


Μετά το τέλος του αγώνα, μίλησε στην «Ε» και είπε τα εξής: «Μπορούσα να κάνω χρόνο κάτω από 21 λεπτά και θα κατακτούσα το ασημένιο μετάλλιο. Τον χρόνο αυτόν τον είχα στις προπονήσεις μου, αλλά μια ίωση τις τελευταίες μέρες δεν μου επέτρεψε να προπονηθώ όπως θα ήθελα. Πήρα την καλύτερη θέση στην καριέρα μου σε επίπεδο ανδρών, αλλά σίγουρα δεν μπορώ να πω ότι με ικανοποιεί. Τώρα πλέον θα αρχίσω να προετοιμάζομαι για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην που θα γίνει τον Μάρτιο στο Άστρος Κυνουρίας.
Και με την ευκαιρία της συνομιλίας μας, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μου Θανάση Δεληγιάννη, με τη βοήθεια του οποίου βελτιώνομαι καθημερινά».
Nικητής αναδείχθηκε ο Γιάννης Καύκας (ΑΕ Ολυμπιάς Πατρών) με 20.42.86 και ακολούθησαν Κώστας Ντεντόπουλος (ΑΕ Ολυμπιάς Πατρών) και ο Ανδρέας Καραγιάννης (ΓΑΣ Ιλισός) 21.56.02.
Aκόμα μία σπουδαία επίδοση πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας), η οποία αγωνίστηκε στα 3.000 μ. βάδην γυναικών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο ΣΕΦ.
Η έμπειρη αθλήτρια τερμάτισε πρώτη σε 12.18.26 και βελτίωσε το δικό της πανελλήνιο ρεκόρ, το οποίο ήταν 12.21.43 από τη διοργάνωση του 2022. Η Ντρισμπιώτη αποφάσισε προχθές το βράδυ να μπει στη διοργάνωση και να δοκιμάσει την κατάστασή της. Από τα πρώτα μέτρα της κούρσας επέλεξε να δώσει γρήγορο ρυθμό, τον οποίο και ανέβασε σταδιακά.
«Είμαι άυπνη, είμαι αρκετά κουρασμένη, παρόλα αυτά πήρα την απόφαση να αγωνιστώ. Και το έκανα όχι τόσο για να κυνηγήσω την επίδοση ή το ρεκόρ, αλλά γιατί ήθελα να στηρίξω τη διοργάνωση. Πρέπει να δίνουμε το «παρών» σε αυτές τις διοργανώσεις, προκειμένου να φέρουμε κοντά στον στίβο τα παιδιά», είπε αρχικά η Ντρισμπιώτη και συμπλήρωσε ότι: «Χαίρομαι που μπορώ και βελτιώνομαι διαρκώς ακόμη και στην ηλικία μου. Χαίρομαι που αγωνίστηκα και πάλι με τα κορίτσια (σ.σ. Παπαδοπούλου και Φιλτισάκου). Θα κάνω τον επόμενο αγώνα μου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20 χλμ. βάδην κι έπειτα θα συνεχίσω στο Βαλκανικό».
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass