K-14

Κέρδισε το ντέρμπι η ΑΕΛ (1)

Επικράτησε στη Φιλιππούπολη του Απόλλωνα Λάρισας με 1-0

Δημοσίευση: 19 Φεβ 2023 23:00

Η ΑΕΛ (1) ήταν η νικήτρια του ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Κ-14, καθώς επικράτησε στο γήπεδο Φιλιππούπολης του Απόλλωνα Λάρισας με 1-0.

«Χρυσός» σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Τσούμαρης, που στο 44’ με κοντινό πλασέ, μετά από ενέργεια του Αναγνώστου, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.
Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό, με τις δύο ομάδες να παρουσιάζονται ανταγωνιστικές και να αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο, στέλνοντας το μήνυμα ότι το αύριο του λαρισινού ποδοσφαίρου είναι ευοίωνο, καθώς αρκετοί παίκτες τόσο από τους γηπεδούχους όσο και από τους φιλοξενούμενους έδειξαν ότι έχουν μέλλον.
Η ΑΕΛ, που επιθετικά ήταν πιο δραστήρια και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, απείλησε πρώτη στο 5ο λεπτό, με την κοντινή κεφαλιά του Τζάρτα να περνά ελάχιστα άουτ.
Ο Απόλλων απάντησε στο 15’ με τον Τουρσουνίδη που βρήκε δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
Από κει και πέρα οι «βυσσινί» είχαν έναν εκρηκτικό 10λεπτο (25’-35’), στο οποίο χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες. Στο 25’ από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων, ο Τζάρτας με κοντινό σουτ δεν μπόρεσε να σκοράρει, στο 27’ ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι, ενώ στο 35’ ο Αναγνώστου, μετά από έξυπνη πάσα του Τζάρτα, βγήκε τετ-α-τετ, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα Μίχο (που ήταν εκ των κορυφαίων για τον Απόλλωνα Λάρισας).
Σ’ αυτό το διάστημα ο Απόλλωνας είχε ένα καλό φάουλ του Τουρσουνίδη, που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν το ίδιο επικίνδυνοι επιθετικά και στην επανάληψη, χάνοντας στο 41’ πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Αναγνώστη, για να φτάσουμε στο 44’, όταν μετά από ωραία ενέργεια του Αναγνώστου, ο Τσούμαρης με κοντινό πλασέ έγραψε το 0-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, καθώς οι όποιες εκατέρωθεν προσπάθειες στη συνέχεια και μέχρι το τέλος (με Πλούμπη για τους γηπεδούχους και Αναγνώστου, Τσούμαρη για τους φιλοξενούμενους) δεν είχαν ουσιαστική κατάληξη.
Μετά τη νίκη αυτήν η ΑΕΛ (1) διατηρεί το προβάδισμα των 6 βαθμών στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 1ου Ομίλου της Κ-14.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρ. Μαϊμουλιώτης): Μίχος, Μιχαλόπουλος, Ρίζος, Σωτηρίου, Λαμπρονίκος, Κακαδιάρης, Ντουμόπουλος, Καζαντζής, Πλούμπης, Σεφεριάδης, Τουρσουνίδης (Πιλτσούλης, Νότας, Κουλιαλής, Σαράντης, Βλαχάκης).
ΑΕΛ (1) (Ι. Βασιλείου): Κωστόπουλος, Αμίτσας, Αγραφιώτης, Φετβατζής, Παλλίδης, Σφόρτσας, Αναγνώστου, Τσιανάβας, Τσούμαρης, Τζάρτας, Βασιλείου (Χρυσόπουλος, Πατσίκας, Τζήμας, Γελαντζόπουλος, Σκρέκας, Μπακογιάννης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass