ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ:

Συνεχίζεται η ψηφιακή μεταρρύθμιση στον Αθλητισμό

*ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ (Μ.Α.Φ.)

Δημοσίευση: 18 Φεβ 2023 14:10

Η πλατφόρμα του Μητρώου Αθλητικών Φορέων (Μ.Α.Φ.), που αποτελεί τη συνέχεια της ψηφιακής μεταρρύθμισης, η οποία υλοποιείται εδώ και τρία χρόνια στο Υφυπουργείο Αθλητισμού με πρώτη εφαρμογή το Μητρώο Αθλητικών Σωματείων, τίθεται σε λειτουργία από τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου.


Εντυπωσιακή ήταν και η ανταπόκριση των εκπροσώπων των αθλητικών Ομοσπονδιών στην πρόσκληση για να λάβουν μέρος σε ενημερωτική συνάντηση - παρουσίαση, που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ, για την «Εγγραφή αθλητικών ομοσπονδιών στο Μητρώο Αθλητικών Φορέων (Μ.Α.Φ.): Καθορισμός στοιχείων που απαιτείται να καταχωρίζονται από τις αθλητικές ομοσπονδίες για την εγγραφή τους στο ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Φορέων του άρθρου 24 του Ν. 4373/2016» (ΚΥΑ 42709, ΦΕΚ Β’ 558, 06/02/2023). Στον χαιρετισμό του ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, μίλησε για την «ψηφιακή επανάσταση» που συντελείται τα τελευταία χρόνια στον αθλητισμό, η οποία είναι «απαραίτητη για να πάει ακόμη πιο ψηλά ο αθλητισμός μας» και για τις πρωτοβουλίες που έχουν δρομολογηθεί για την περαιτέρω ψηφιακή αναβάθμισή του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass