Φιλικό του Ηρακλή Λάρισας σήμερα στην Καρδίτσα

*ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (15:00)

Δημοσίευση: 18 Φεβ 2023 13:20

 Φιλικών συνέχεια για τις ομάδες της Super League 2, καθώς και αυτό το Σαββατοκύριακο δεν έχουμε αγωνιστική δράση και οι ομάδες προσπαθούν να διατηρηθούν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Σήμερα λοιπόν στο δημοτικό στάδιο της Καρδίτσας, η τοπική Αναγέννηση θα υποδεχθεί στις 15:00 τον Ηρακλή Λάρισας, ο οποίος δίνει το τρίτο συνεχόμενο φιλικό παιχνίδι, με την ελπίδα την ερχόμενη εβδομάδα να βρεθεί λύση και να επιστρέψουν οι ομάδες στην κανονικότητα.  Ποδοσφαιριστές, παράγοντες, αλλά και οι φίλαθλοι, περιμένουν με αγωνία να βρεθεί λύση, κάτι που φαίνεται δύσκολο μεν, αλλά δεν πρέπει να αποκλείσουμε πως πιθανόν να υπάρξουν και ευχάριστες εξελίξεις, διότι εάν συνεχισθεί αυτή η αβεβαιότητα, μόνο κακό μπορεί να κάνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στη συγκεκριμένη κατηγορία. Σε κάθε περίπτωση, Ηρακλής Λάρισας και Αναγέννηση Καρδίτσας, έστω και εάν έχει φιλικό χαρακτήρα η αναμέτρηση, θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους και οι δύο προπονητές, ο Χρήστος Χατζηλιάδης του Ηρακλή με τον Περικλή Αμανατίδη της Αναγέννησης, θα δοκιμάσουν διάφορα σχήματα και αναμένεται να χρησιμοποιήσουν εκτός από τους βασικούς και ταλαντούχους παίκτες, από τις ομάδες Κ-19 των δύο συλλόγων. Για τους «κυανόλευκους», είναι το τρίτο φιλικό σε αυτό το διάστημα της διακοπής, καθώς προηγήθηκαν αυτό με την ΑΕΛ στο AEL FC ARENA, όπου οι «βυσσινί» επικράτησαν με 1-0, ενώ σε άλλο ματς ο Ηρακλής ηττήθηκε στο γήπεδο της Νεάπολης στον Βόλο από τη Νίκη, με 2-1. Αξίζει να αναφέρουμε πως τη φετινή χρονιά και σε επίσημο αγώνα, οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί στο στάδιο Αλκαζάρ (φωτ.), παιχνίδι το οποίο διεξήχθη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League 2 (Α’ όμιλος) τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου του 2022 και η ομάδα της Καρδίτσας -ως τυπικά γηπεδούχος- επικράτησε με 2-0. Σημειώνεται επίσης, πως τον προπονητή του Ηρακλή Λάρισας Χρήστο Χατζηλιάδη και τον συνεργάτη του Περικλή Αμανατίδης Γιάννη Τσακμακίδη, τους ενώνουν τα Βούναινα και ο Αϊ Νικόλας, καθώς και οι δύο κατάγονται από το ίδιο χωριό, ενώ έχουν και συγγενική σχέση.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass