Η Λάρισα ‘88 έκοψε πίτα…

ΜΕ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δημοσίευση: 17 Φεβ 2023 11:15

Μια ομάδα που ιδρύθηκε για να θυμίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 1987-88 από την ΑΕΛ (δεν είναι τυχαίο ότι έχει το ίδιο έμβλημα και σήμα) και που πρωταγωνιστεί φέτος στη Γ’ ΕΠΣΛ (1ο Όμιλος) έκοψε την πίτα στο καφέ Arco στην οδό Φαρσάλων.


Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης, καθώς και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ κ. Τάκης Παραφέστας και κ. Ηλίας Σελιώνης κι ευχήθηκαν όλοι άνοδο της ομάδας. Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε ότι αγωνίζεται με πολύ χαμηλούς τόνους ο Αντώνης Καντώνιας, εγγονός του αείμνηστου οραματιστή της μεγάλης ΑΕΛ, που είπε ότι αγαπάει το ποδόσφαιρο, παρακολουθεί ανελλιπώς τους αγώνες της ΑΕΛ, αλλά γι’ αυτόν αποτελεί διασκέδαση, κληρονομικό γονίδιο και ευχαρίστηση. Του αρέσει το κλίμα που υπάρχει στη συγκεκριμένη ομάδα, τη Λάρισα ‘88, ενώ δεν θέλησε να πει κάτι άλλο. Διακρίνεται, επίσης, όπως έλεγε διοικητικός, για το ήθος του και τον ακέραιο χαρακτήρα του (όταν πήγε μεταγραφή δεν επικαλέστηκε ουδέποτε το όνομά του!), ενώ δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Exalco, αποτελώντας έναν από τους εκπροσώπους της τρίτης γενιάς...
Πρόεδρος της ομάδας είναι ο Στέλιος Μπράτσος, ενώ σημαντικό έργο έχει και ο διοικητικός κ. Γιώργος Ρήγας, που είναι από τους στυλοβάτες του σωματείου.
Η πίτα είχε δύο φλουριά, το ένα το κέρδισε ο Ηλίας Γραβάνης και το δεύτερο ο Χριστόφορος Σουλιώτης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass