Λαρισαία σκιέρ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αλπικού σκι

ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΡΙΣΙΝΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ Η ΡΑΦΑΗΛΙΑ ΠΑΛΑΝΤΖΑ

Δημοσίευση: 15 Φεβ 2023 12:00

H Λαρισαία σκιέρ Ραφαηλία Παλάντζα έγραψε ιστορία με την πρόκρισή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αλπικού Σκι Αντρών-Γυναικών που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στην Courchevel Meribel στις Γαλλικές Άλπεις.


Η Ραφαηλία Παλάντζα θα αγωνιστεί στο άθλημα της Γιγαντιαίας Τεχνικής Κατάβασης (GIANT SLALOM) αύριο Πέμπτη 16/02/2023 και θα βρεθεί ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες παγκοσμίως, στη μεγαλύτερη αγωνιστικά χιονοδρομική διοργάνωση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αλπικού Σκι (FIS).
Σε μία δύσκολη και απαιτητική σχολική χρονιά λόγω των πανελλαδικών εξετάσεων, η Λαρισαία αθλήτρια (μέλος της Εθνικής Ομάδας Αλπικού Σκι) κατάφερε μέσα από μία σειρά αγώνων που πραγματοποίησε στις Ιταλικές Άλπεις τον Νοέμβριο-Δεκέμβριο του 2022, να πετύχει την καλύτερη βαθμολογία στη γιγαντιαία τεχνική κατάβαση στην ηλικία της και να βρεθεί στη σύνθεση της Εθνικής Ομάδας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, εκπροσωπώντας τη χώρα μας με άλλους 11 αθλητές σε όλα τα αθλήματα του Αλπικού Σκι, μεταξύ των οποίων ο Αλέξανδρος Γκιννής (ασημένιο μετάλλιο στο SLALOM στο Chamonix της Γαλλίας). Η προσπάθεια της Λαρισαίας αθλήτριας θα μεταδοθεί από το κανάλι του Eurosport αύριο Πέμπτη 16/02/2023 τις πρωινές ώρες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass