Στον «αέρα» βρίσκεται η Super League 2

10-15 ΟΜΑΔΕΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ 70.000 ΕΥΡΩ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΛΙΑΚΟΥΛΗ

Δημοσίευση: 15 Φεβ 2023 11:00

Του Σωτ. Κέλλα

Στον «αέρα» βρίσκεται η Super League 2 και το πρωτάθλημα κινδυνεύει να σταματήσει! Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η συζήτηση μεταξύ του προέδρου της ΕΠΟ Παναγιώτη Μπαλτάκου και της Επιτροπής της SL2 περιστράφηκε γύρω από τον τρόπο ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος σε περίπτωση που αυτή σταματήσει την αγωνιστική δραστηριότητα.


Πληροφορίες από το περιβάλλον του κ. Μπαλτάκου αναφέρουν ότι μοναδικός υπεύθυνος για την κατηγορία με τον μεγάλο αριθμό των ομάδων είναι ο υφυπουργός Αθλητισμού και πως τώρα είναι πιθανό να αποχωρήσουν ακόμη και αν πάρουν 70.000 ευρώ 10-15 ομάδες. Αν γίνει αυτό, κανείς δεν μπορεί να ξέρει το μέλλον της κατηγορίας, πόσες ομάδες θα ανέβουν, πόσες θα υποβιβαστούν και πόσες θα προβιβαστούν από τη Γ’ Εθνική κατηγορία. Το πρωτάθλημα πλέον είναι σε αδιέξοδο.
Από την πλευρά των ομάδων, κρίνεται αδιανόητη η απόφαση για τόσο χαμηλή χρηματοδότηση και θεωρείται ότι ακόμα και με 200.000 ευρώ θα καταφέρουν απλώς να επιβιώσουν. Αναφέρουν, επίσης, ότι άλλες υποσχέσεις πήραν στην αρχή και άλλα έγιναν στην πράξη.
«Αντιπροσωπεία της Super League 2 επισκέφτηκε σήμερα τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Παναγιώτη Μπαλτάκο. Σκοπός της συνάντησης ήταν να συζητηθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κατηγορία», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ.
Τόσο η ΕΠΟ όσο και η SL2 αναζητούν λύση, ώστε και οι ομάδες να πάρουν τα χρήματα τα οποία δικαιούνται και το πρωτάθλημα να επανεκκινήσει, καθώς τα περιθώρια στενεύουν. Δεν αποκλείεται σύντομα να ζητηθεί και από τους υποψήφιους βουλευτές να πάρουν θέση.

 

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
Συζητείται σήμερα Τετάρτη 15η Φεβρουαρίου, στις 9.00 το πρωί, στην Ολομέλεια της Βουλής, η Επίκαιρη Ερώτηση που κατέθεσε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του Πα.Σο.Κ.-ΚΙΝΑΛ για τη διακοπή του πρωταθλήματος της Super League 2, που υπονομεύει, όπως αναφέρει, το παρόν και μέλλον των ομάδων της χώρας, με τις ιστορικές και πολυπληθείς ΠΑΕ ΑΕΛ, ΠΑΕ Απόλλωνα Λάρισας και ΠΑΕ Ηρακλής Λάρισας του Νομού Λάρισας.ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΝΕΣ
Αγωνιστική δράση δεν θα υπάρξει ούτε αυτήν την εβδομάδα και η αναστολή θα συνεχιστεί για τρίτη σερί αγωνιστική. Το μέλλον της κατηγορίας παραμένει άγνωστο…

 

Ανακάλεσαν και κρίθηκαν αθώοι

ΕΛΗΞΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ Η «ΔΙΕΝΕΞΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΙΚΙΑ» ΔΥΟ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΗΣ ΑΕΛ

Αθώοι, αφού πρώτα ανακάλεσαν, κρίθηκαν χθες από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Λάρισας, ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΛ, Αλέξ. Κούγιας και άλλοι δέκα συνολικά συγκατηγορούμενοι, μέλη της διοίκησης και στελέχη της ΠΑΕ, οι οποίοι παραπέμφθηκαν για συκοφαντική δυσφήμιση από κοινού.
Οι έντεκα παραπέμφθηκαν στο σύνολό τους ως μέλη της διοίκησης έπειτα από μήνυση που είχε καταθέσει σε βάρος τους, ο επίσης πρώην πρόεδρος της ΑΕΛ, Βαγγέλης Πλεξίδας και συγγενικό του πρόσωπο, με αφορμή ανακοίνωση που εξέδωσε στις 12 Σεπτεμβρίου 2018 η ΠΑΕ ΑΕΛ και αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ενώ την αναπαρήγαγαν έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ.
Ανακοίνωση με την οποία η ΠΑΕ ΑΕΛ καταφερόταν κατά του Τρικαλινού, πρώην προέδρου, θίγοντας δραστηριότητές του που αφορούσαν τόσο την εμπλοκή του στα ποδοσφαιρικά πράγματα μέσω της ΠΑΕ Τρίκαλα, όσο και στην επιχειρηματική του δραστηριότητα.
Οι κατηγορούμενοι σε δήλωσή τους ενώπιον του δικαστηρίου χθες τόνισαν – σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» - ότι «ανακαλούν το περιεχόμενο των όσων αναφέρονταν στο κατηγορητήριο και ότι σέβονται απόλυτα και υπολήπτονται» τους δύο μηνυτές, διευκρινίζοντας πως «αναφορικά με το περιεχόμενο των ανακοινώσεων στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΛ, ότι προήλθαν από λανθασμένη και αναληθή πληροφόρηση και ήταν αποτέλεσμα παρεξηγήσεων, κακής πληροφόρησης και εντάσεων που επικρατούσαν εκείνη την περίοδο στις σχέσεις μεταξύ της προηγούμενης διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΛ, ήτοι με τους μηνυτές, και ότι σε καμία περίπτωση δεν είχαν την πρόθεση να θίξουν την τιμή και την υπόληψή τους».
Οι μηνυτές αποδέχθηκαν ότι οι κατηγορούμενοι «δεν είχαν δόλο να θίξουν την τιμή και την υπόληψή τους», με τη διένεξη και την αντιδικία των δύο πλευρών να λήγει χθες ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Λάρισας.
Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass