WRC

Ράλι Σουηδίας: Η γιορτή του χιονιού

Δημοσίευση: 12 Φεβ 2023 10:25

Το Ράλι Σουηδίας, ο δεύτερος και μοναδικός αγώνας σε χιονισμένες διαδρομές του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος WRC για το 2023.

Με 52 συμμετοχές ξεκινά, ο δεύτερος γύρος του WRC και περιλαμβάνει 18 ειδικές διαδρομές, συνολικού μήκους 301,18 αγωνιστικών χιλιομέτρων. Επίκεντρο η πόλη Umea, 600 χλμ. βορειότερα της Στοκχόλμης ώστε να εξασφαλιστεί ο χιονισμένος χαρακτήρας του αγώνα. Το ιδιαίτερο αυτό στοιχείο της φύσης φέτος έλειψε από τις Ειδικές του Μόντε Κάρλο όπου αναδείχθηκε πρωταγωνιστής (και νικητής για 9η φορά στο Πριγκιπάτο) ο Sebastien Ogier οδηγώντας για την πρωταθλήτρια του 2022 Toyota. Mε τον Kalle Rovanpera έκαναν το πρώτο 1-2 της σεζόν μπαίνοντας με το δεξί στην προσπάθεια υπεράσπισης των τίτλων τους. Το πρόγραμμα κλείνει σήμερα το πρωί με ένα διπλό πέρασμα της Ε.Δ. Vastervik (26,48 χλμ.) και ένα ακόμα από την Ume (στη μεγάλη χάραξη των 10,08 χλμ.) που προσμετρά ως Wolf Power Stage.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass