Πάλεψε, αλλά έχασε ο Δωτιέας

*ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ ΜΕ ΣΚΟΡ 1-0

Δημοσίευση: 09 Φεβ 2023 12:30

Φιλότιμα προσπάθησε χθες στην Κατερίνη ο Δωτιέας, αλλά δεν μπόρεσε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα και ηττήθηκε από τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, με σκορ 1-0.


Παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος στον 2ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και η ομάδα της Αγιάς με 17 βαθμούς ισοβαθμεί στην 7η θέση με τον χθεσινό της αντίπαλο και με την Καστοριά.
Οι ελπίδες για την παραμονή είναι πολλές, αλλά σίγουρα χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια και στον δεύτερο γύρο, όπου η αρχή του προγράμματος είναι πολύ δύσκολη.
Χθες οι γηπεδούχοι με νέο προπονητή στον πάγκο τον πρώην τεχνικό του Απόλλωνα Λάρισας, Βαγγέλη Μόρα, έβαλαν τέλος στο σερί επτά αγώνων χωρίς νίκη.
Όσον αφορά τους παίκτες του Χρήστου Καπελιάνη, προσπάθησαν να πιέσουν στο β’ ημίχρονο προκειμένου να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο στις λιγοστές τελικές που είχαν, δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Πατσιογεώργο.
ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
Στο 15’ ωραίος συνδυασμός για τους παίκτες του Εθνικού, με τους Κριεμάντι και Μπατζώνη, αυτός βρέθηκε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έδωσε δεξιότερα για τον Σεχολάρι, ο οποίος αστόχησε σε μια σημαντική ευκαιρία για τους γηπεδούχους.
Στο 22’ ο Κριεμάντι έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε σε σώμα αντιπάλου, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του τερματοφύλακα του Δωτιέα και έτσι έγινε το 1-0.
Στο 27’ ο Μαργαρίτης βρέθηκε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο πορτιέρο, αλλά το αδύναμο πλασέ του κατέληξε στην αγκαλιά του Πατέτσου.
Στο 46’ σουτ του Κριεμάντι έξω από την περιοχή, απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.
Στο 50’ μακρινό σουτ του Αναδολού, η μπάλα έφυγε άουτ, στην πρώτη καλή στιγμή του Δωτιέα.
Στο 52’ σουτ Κωτσιαρίδη από μακριά, χωρίς καμία τύχη, πολύ ψηλά άουτ.
Στο 62’ γυριστό σουτ του Λαβαντσιώτη από το ημικύκλιο της περιοχής, μπλόκαρε την μπάλα δύσκολα ο Πατσιογεώργος.
Στο 69’ ευκαιρία για τον Εθνικό όταν μετά από συρτή σέντρα του Μαργαρίτη ο Σεχολάρι σχεδόν εξ επαφής έκανε την προβολή, όμως η μπάλα πήγε προς το δεύτερο δοκάρι, εκεί βρέθηκε ο Μπατζώνης που έκανε την προβολή, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, στη συνέχεια στο σώμα του και κατέληξε άουτ.
Στο 76’ σουτ του Ντακούλα, ο Πατσιογεώργος απέκρουσε σε κόρνερ.
Στο 80’ σουτ του Ζουκάν έξω από τη μεγάλη περιοχή του Δωτιέα, έδιωξε σε κόρνερ ο Πατέτσος.
Στο 86’ δυνατή σέντρα σουτ του Σεχολάρι από δεξιά, δεν μπόρεσε στο δεύτερο δοκάρι ο Μπατζώνης να βρει την μπάλα.
Στο 88’ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κριεμάνι, η μπάλα έφυγε δίπλα από την εστία του Πατέτσου.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαδόπουλος με βοηθούς τους κ. Φακάνα και Τυριακίδη της ΕΠΣ Μακεδονίας.
Κίτρινες κάρτες είδαν οι Λαμπίρης (35’), Φυτόπουλος (64’), Κριεμάντι (80’) και Χατζηπουργάνης (89’) του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου, καθώς και οι Τάρτας (77’), Αναδολού (82’), Ντελής (90’+4’) και Δρόσος (90’+5’) του Δωτιέα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ (Βαγγέλης Μόρας): Πατσιογεώργος, Λαμπίρης, Γιαζιτζόγλου, Γκιώνης, Φυτόπουλος, Δαλαμήτρας (64’ Ζουκάν), Κωτσιαρίδης, Μαργαρίτης (81’ Χατζηπουργάνης), Κριεμάντι, Σεχολάρι (90’+3’ Μιχαηλίδης), Μπατζώνης.
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Χρήστος Καπελιάνης): Πατέτσος, Σταθάκος (70’ Guideke), Τσακάλι, Ντελής, Ντακούλας, Βλησαρούλης, Λαβαντσιώτης (77’ Σαάρ Αποστολάκης), Αναδολού, Δρόσος, Γιαννακόπουλος, Ντάλλας (85’ Φουκαλάς).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass